PREMIER LEAGUE

Times: "Ο Ποτσετίνο ενδιαφέρεται να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χαιρετάει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χαιρετάει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @2019 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του -σύμφωνα με δημοσίευμα των Times- πως ενδιαφέρεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε της σεζόν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κλείσει έτσι ένας κύκλος τριών ετών παρουσίας του στο τιμόνι και ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος αναζητεί την επόμενη ημέρα για τον πάγκο, με αρκετά ονόματα υποψηφίων να έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο.

Ένα εξ αυτών είναι και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό να βρίσκεται μεν στο τιμόνι της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιανουάριο του 2021 και να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το καλοκαίρι του 2023, αλλά τα τελευταία ρεπορτάζ να τον παρουσιάζουν "ζεστό" στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία μετά από το διαζύγιό του με την Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των "Times" αναφέρει πως ο Ποτσετίνο εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

"Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλα μέλη του συμβουλίου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ποτσετίνο ενώ θαυμαστής του είναι και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφότου οδήγησε την Τότεναμ στον τελικό του Champions League το 2019

Ο 49χρονος πρώην προπονητής της Τότεναμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Παρί όμως αυτό δεν αποκλείει να τον αφήσει να φύγει η γαλλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως έκανε και το 2013 που άφησε τον Κάρλο Αντσελότι να πάει στην Ρεάλ αν και είχε συμβόλαιο μαζί του για έναν ακόμα χρόνο

Η Παρί είναι πρωτοπόρος στην Ligue 1 με 11 πόντους διαφορά και ετοιμάζεται να προκριθεί στα νοκ-άουτ ματς του Champions League αλλά ο Ποτσετίνο έχει επιφυλάξεις για το αν ο γαλλικός σύλλογος τον βλέπει ως έναν μακροπρόθεσμο προπονητή.

Ο Ποτσετίνο αρέσκεται σε πρότζεκτ με μεγάλη διάρκεια. Πέρασε 5,5 χρόνια στον τιμόνι των σπιρουνιών και παραμένει τεράστιος θαυμαστής της Premier League, που είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έναντι της Ligue 1", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Times.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ