ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με Φλέτσερ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, Τεν Χαχ και Ρότζερς βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του Σόλσκιερ

Ο Ντάρεν Φλέτσερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ντάρεν Φλέτσερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2011 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ντάρεν Φλέτσερ αναμένεται να αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από την αποπομπή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το τέλος της εποχής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκει τον Ντάρεν Φλέτσερ σε ετοιμότητα για να αναλάβει προσωρινά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτσέζος παλαίμαχος των "κόκκινων διαβόλων" αναμένεται να πάρει το ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού για το παιχνίδι του Champions League στην Ισπανία με αντίπαλο τη Βιγιαρέαλ την Τρίτη, αν μέχρι τότε έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Νορβηγού προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Φλέτσερ βρέθηκε στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ το 1995 και αγωνίστηκε πρώτη φορά το 2003, μένοντας μέχρι το 2015. Τον Οκτώβριο του 2020 επέστρεψε στο σύλλογο ως προπονητής στην Κ16, τον Ιανουάριο του 2021 προβιβάστηκε στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδς και τον Μάρτιο προήχθη σε τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

Βοηθός του αναμένεται να είναι ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος ύστερα από δώδεκα χρόνια στη Γιουνάιτεντ ως παίκτης, βρέθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Ζοζέ Μουρίνιο, όμως παρέμεινε και σε εκείνο του Σόλσκιερ.

Παρ' όλα αυτά, τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν βέβαιο ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινηθούν για έναν προπονητή με μεγαλύτερη εμπειρία. Τα ονόματα των Έρικ τεν Χαχ του Άγιαξ και Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, από τη στιγμή που δεν έχουν ευοδωθεί οι επαφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ