ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Times: "Ο Σόλσκιερ θα απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Σόλσκιερ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Σόλσκιερ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Οι Times υποστήριξαν σε βραδινό ρεπορτάζ ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να απολύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ύστερα από την έκτακτη τηλεδιάσκεψη με αφορμή τη συντριβή απ' τη Γουότφορντ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να απολύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη συντριβή κόντρα στη Γουότφορντ, σύμφωνα με τους "Times".

Η τηλεδιάσκεψη συγκλήθηκε από την οικογένεια Γκλέιζερ στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου του αγώνα στο "Βίκαρεϊτζ" και άρχισε περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, με τον διαχειριστικό διευθυντή Ρίτσαρντ Άρνολντ να δέχεται εντολή να διαπραγματευτεί τους όρους της αποχώρησης του Νορβηγού προπονητή.

Times: "Ο Σόλσκιερ θα απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"


Το ποσό της αποζημίωσης εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 9.000.000 ευρώ, όσο ο ετήσιος μισθός του, όπως προκύπτει από όρο που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του Σόλσκιερ, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο.

Οι Γκλέιζερ έχουν δώσει εντολή στα στελέχη του συλλόγου να εντείνουν το κυνήγι του Ζινεντίν Ζιντάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος τεχνικός, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, αρνήθηκε να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, καθώς δεν αισθάνεται ο ίδιος έτοιμος να διευθύνει ομάδα της Premier League και προτιμάει να μείνει ανενεργός μέσα στο 2021-2022, παρότι έχει επαφές με την Παρί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ