ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκτακτη σύσκεψη της διοίκησης για το μέλλον του Σόλσκιερ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την ισοπεδωτική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουότφορντ με 4-1.

Η Γουότφορντ ταπείνωσε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα της στην Premier League, μετά την ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ. Μάλιστα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την ήττα κατευθύνθηκε προς τον κόσμο της ομάδας, χειροκροτώντας τους θεατές ζητώντας με αυτόν τον τρόπο συγγνώμη για το αποτέλεσμα.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μία ποδοσφαιρική κόλαση από την οποία αδυνατεί να ξεμπλέξει, έχοντας πλέον φτάσει τις πέντε ήττα της στα επτά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Νορβηγός κόουτς βρίσκεται στα σχοινιά, με την διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να συγκαλεί, σύμφωνα με τους Times, έκτακτο συμβούλιο με όλα τα μέλη, προκειμένου να παρθεί μία απόφαση σχετικά με το μέλλον του 48χρονου.

Οι Γκλέιζερ έχουν δώσει εντολή στα στελέχη του συλλόγου να εντείνουν το κυνήγι του Ζινεντίν Ζιντάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος τεχνικός, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, αρνήθηκε να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, καθώς δεν αισθάνεται ο ίδιος έτοιμος να διευθύνει ομάδα της Premier League. Σύμφωνα μάλιστα με τη SUN, η αποζημίωση του Νορβηγού θα πρέπει να ισούται με τον μισθό μίας σεζόν, δηλαδή περίπου 9 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ