ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγγνώμη του Σόλσκιερ και το "όλοι φταίμε" του Φερνάντες

Η συγγνώμη του Σόλσκιερ και το "όλοι φταίμε" του Φερνάντες
Η συγγνώμη του Σόλσκιερ και το "όλοι φταίμε" του Φερνάντες GLOMEX COSMOTE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 4-1 από τη Γουότφορντ με τον Όλε Γκούνιαρ Σόλσκιερ να απολογείται μπροστά από τους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων, με τον Μπρούνο Φερνάντες να τον στηρίζει.

Μία πολύ βαριά ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι συνετρίβησαν από τη Γουότφορντ με σκορ 4-1, σε μία πάρα πολύ κακή μέρα για τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον ίδιο.

Ο Νορβηγός προπονητής μετά την ήττα κατευθύνθηκε προς τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χειροκροτώντας τους θεατές ζητώντας με αυτόν τον τρόπο συγγνώμη για το αποτέλεσμα. Το ίδιο έκαναν και πιο πίσω οι παίκτες των κόκκινων διαβόλων.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε ένα νεύμα προς τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ, θέλοντας να δείξει πως δεν φέρει ευθύνη μόνο ο προπονητής, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον προπονητή του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ