ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγκινητική αγκαλιά του Σόλσκιερ με οπαδό κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγκινητική αγκαλιά του Σόλσκιερ με οπαδό κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ FABRIZIO ROMANO ΣΤΟ TWITTER

Στιγμές έντονης συγκινησιακής φόρτισης εκτυλίχτηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αγκαλιάζεται με οπαδούς κατά την αποχώρησή του, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του.

Τρία σχεδόν χρόνια από την πρώτη φορά που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαδεχόμενος (ως υπηρεσιακός αρχικά) τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κούνησε μαντίλι, με τον Νορβηγό να αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες πληρώνοντας το μάρμαρο για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των κόκκινων διαβόλων από την εκκίνηση της φετινής σεζόν.

Οι εντός έδρας ήττες από Λίβερπουλ και Σίτι δεν στάθηκαν αρκετές για να τον εκπαραθυρώσουν, όμως αυτό συνέβη μετά από την βαριά ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ του Ρανιέρι το απόγευμα του Σαββάτου, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να κάνει γνωστό το διαζύγιο των δύο πλευρών την Κυριακή (21/11).

Λίγη ώρα αργότερα ο Σόλσκιερ άφηνε το προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε σε ένα άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο, με τον άλλοτε "δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο" να αγκαλιάζεται με έναν οπαδό που ήταν έξω από αυτό και να λέει μεταξύ άλλων πως "ήταν τιμή μου που ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Στο επόμενο ματς, με την Βιγιαρεάλ στο Champions League, ο Ντάρεν Φλέτσερ θα βρεθεί στον πάγκο ως υπηρεσιακός, ωστόσο ο μεγάλος στόχος της Γιουνάιτεντ δεν είναι άλλος από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με το αγγλικό "Sky Sports" να αναφέρει πως ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νο 1 στόχος των κόκκινων διαβόλων για να βρεθεί στα ηνία του συλλόγου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ