ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος ο Σόλσκιερ

Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League
Ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League © 2021 DAVE THOMPSON / POOL PHOTO AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος την Κυριακή (21/11), με τον Μάικλ Κάρικ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στην εποχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο, στην τέταρτη σεζόν του στην άκρη του πάγκου, πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα των "κόκκινων διαβόλων" και τη συνολικά κακή εικόνα της ομάδας στην εκκίνηση της χρονιάς. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του Σόλσκιερ, Μάικλ Κάρικ.

Ο Σόλσκιερ είχε προσληφθεί στις 19 Δεκεμβρίου του 2018 σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, ύστερα από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο πρώην επιθετικός του αγγλικού συλλόγου ήταν προπονητής της Μόλντε και θα επέστρεφε στην πατρίδα του τον Μάρτιο του 2019, όμως τελικά παρέμεινε στο Ολντ Τράφορντ.

Η σπουδαία πρόκριση στο Champions League με ανατροπή μέσα στο Παρκ ντε Πρενς κόντρα στην Παρί οδήγησε τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο και τη θέση του μόνιμου προπονητή. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 6η θέση της Premier League με 66 βαθμούς, όσους συγκέντρωσε και το 2019-2020 όταν τερμάτισε 3ος και επέστρεψε στο Champions League. Το 2020-2021 η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 2η θέση και για ένα διάστημα διεκδικούσε -μαθηματικά τουλάχιστον- το πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η εικόνα της ομάδας όμως δεν ήταν ποτέ η επιθυμητή και ειδικά τη σεζόν 2021-2022 η Γιουνάιτεντ είχε πολλές απώλειες σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα το ταπεινωτικό 0-5 από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ με την ήττα από τη Γουότφορντ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ με 4-1, να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η απόδοση και τα αποτελέσματα οδήγησαν στην αποπομπή του Σόλσκιερ, την οποία ζητούσαν οι φίλαθλοι της ομάδας εδώ και πολλές εβδομάδες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ