ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τιάγκο:"Δεν αντέχω άλλο στην Γιούβε"!

Τιάγκο:"Δεν αντέχω άλλο στην Γιούβε"!
Τιάγκο

Οι μέρες του Τιάγκο Μέντες απ' ότι φαίνεται είναι μετρημένες στην Γιουβέντους καθώς σε δηλώσεις του είπε ότι θέλει να φύγει

Ο Πορτογάλος μέσος Τιάγκο ήρθε το καλοκαίρι στην Γιουβέντους από την Λιόν με 15 εκ. ευρώ αλλά μέχρι στιγμής είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στην ομάδα του και ίσως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή την φετινή σεζόν στην Ιταλία.
Το προηγούμενο Σαββάτο είχε μια χρυσή ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρο από το πρόσωπό του αλλά όπως αποδείχθηκε την κλώτσησε και αυτή, καθώς ο προπονητής του τον ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα αλλά ο Τιάγκο όχι απλά ήταν κακός αλλά παραλίγο να στοιχίσει την ήττα αποκλεισμό στην Γιούβε με τις κακές του επιλογές.

Παρόλα αυτά όμως και παρά τα δημοσιεύματα που από την αρχή του Δεκεμβριού τον θέλουν να φεύγει από την Γιουβέντους, τόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι όσο και η διοίκηση της ομάδας διαψεύδουν τα σενάρια μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, καθώς πριν λίγες μέρες ο προπονητής του ποδοσφαιριστή ξέσπασε εναντίων του!

“Δεν αντέχω άλλο στην Γιουβέντους αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει, νομίζω ότι πρέπει να καθίσουμε κάτω με την διοίκηση του συλλόγου και να βρούμε μια λύση για να φύγω το συντομότερο δυνατόν”, είπε ο Τιάγκο σε συνέντευξη του βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην καριέρα του στην Γιούβε.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ