ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επιστροφή Τιάγκο στην Λιόν;

Επιστροφή Τιάγκο στην Λιόν;
Τιάγκο

Το ενδιαφέρον της για τον Τιάγκο εξέφρασε η Λιόν μέσω του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Μπερνάρντ Λακόμπ

Ο Τιάγκο Μέντεζ αποκτήθηκε από την Γιουβέντους το καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 14 εκ . ευρώ, παρόλα αυτά οι εμφανίσεις του δεν είναι και οι καλύτερες με αποτέλεσμα η “Μεγάλη Κυρία” να ψάχνει τρόπο να τον πουλήσει.
Μάλιστα δημοσιεύματα από την Γαλλία έφεραν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Λιόν για την απόκτηση του, ο Πορτογάλος μέσος δεν θα έλεγε όχι σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στην παλιά του ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής των “Λιονέλ” Μπερνάρντ Λακόμπ έκανε δηλώσεις για το θέμα.

“Μίλησα με τον ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια των χειμερινών διακοπών, ανταλλάξαμε ευχές και μιλήσαμε για πολλά θέματα, ένα από αυτά ήταν και το πως νιώθει στην καινούργια του ομάδα και αν έχει προσαρμοστεί πλήρως εκεί”.

“Πάντως αν πάρει την απόφαση και φύγει από την Ιταλία και έρθει σε εμάς θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς τον θέλουμε πίσω καθώς από την ομάδα μας έφυγε σαν φίλος λέγοντας τα καλύτερα για τον σύλλογο μας”.

“Εάν η Γιουβέντους τον βγάλει στην αγορά τότε εμείς θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα εκδηλώσουμε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουμε, είναι πολύ καλός παίκτης ξέρει την ομάδα και την φιλοσοφίας της οπότε δεν μας αφήνει αδιάφορους μια τέτοια περίπτωση”.







Ο Τιάγκο στους 5 περίπου μήνες που βρίσκεται στο Τορίνο έχει πραγματοποιήσει εννέα εμφανίσεις με την φανέλα της Γιουβέντους, αλλά μόνο σε τρεις από αυτές ξεκίνησε σαν βασικός.


TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ