ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θέλει τον νεαρό Ζαπάτα η Γιούβε

Θέλει τον νεαρό Ζαπάτα η Γιούβε
Ζαπάτα

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Κριστιάν Ζαπάτα της Ουντινέζε είναι η Γιουβέντους

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Γιουβέντους ψάχνει ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, έτσι όπως είναι φυσικό πολλά ονόματα έχουν ακουστεί από διάφορες ομάδες στην Ευρώπη. Ένα νέο όνομα προέκυψε πρόσφατα στην μακριά λίστα της “Μεγάλης Κυρίας” και δεν είναι άλλο από αυτό του αμυντικού της Ουντινέζε Κριστιάνο Ζαπάτα.
Ο Κολομβιανός αμυντικός είναι 21 ετών και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους στόπερ στην Ιταλία, η Ουντινέζε τον απέκτησε το 2005 από την Ντεπορτίβο Κάλι και σήμερα έχει γίνει ο παίκτης κλειδί για τις “Ζέβρες". Αυτή την σεζόν έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις και σε όλες η απόδοση του κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν η Γιούβε δεν θα μπορούσε να μείνει “ασυγκίνητη” για έναν τέτοιο παίκτη και πληροφορίες από την Ιταλία λένε, ότι ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του το καλοκαίρι δίνοντας μάλιστα και δυο από τους Κλαούντιο Μαρτσίσιο, Αντόνιο Νοσερίνο, Μικέλε Παολούτσι, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στην Ουντινέζε σαν αντάλλαγμα.

Παρόλα αυτά ο Κριστιάν Ζαπάτα πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του που του αποφέρει μεγαλύτερες αποδοχές και λήγει το 2012, έτσι η Γιουβέντους θα πρέπει να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για να καταφέρει να τον φέρει στο Τορίνο.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ