ΑΡΗΣ

Τη Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου του Σκόρδα

Τη Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου του Σκόρδα
Σκόρδας

Την απολογιστική του συν. Τύπου για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αλλά και για τις επικείμενες εκλογές θα μιλήσει την Δευτέρα ο Σκόρδας

Στην διάρκεια αυτής ο κ. Σκόρδας αναμένεται να τοποθετηθεί για την χρονιά που ολοκληρώθηκε και στην οποία η ομάδα του Άρη δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον από τους στόχους που είχαν οριοθετηθεί το περασμένο καλοκαίρι τόσο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο όσο και στο Κύπελλο UEFA.
Εκτός του αγωνιστικού όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα τοποθετηθεί και για τις επικείμενες εκλογές για ανάδειξη νέου δ.σ. στην ΠΑΕ αφού η θητεία του υπάρχοντος χρονικής διάρκειας δύο χρόνων ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Η ύπαρξη ψηφοδελτίου με επικεφαλή τον Λάμπρο Σκόρδα στις προσεχείς εκλογές της ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη σύμφωνα και με δικές του τοποθετήσεις. Όσο για τον επικεφαλή του άλλου ψηφοδελτίου σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει θα είναι ο νυν Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, κάτι που πολύ πιθανό θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Κατά τα άλλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του Σέρχιο Κόκε στον οποίο τις προηγούμενες μέρες ο Λάμπρος Σκόρδας του ζήτησε να βρει ομάδα κάτι ανάλογο φαίνεται πως συνέβη και με τον Ντάρσι Νέτο. Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Βίκτορ Βιτόλο αν και ρόλο ρυθμιστή φαίνεται πως θα παίξει η Σανταντέρ όπου ανήκει και για του χρόνου.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ