ΑΡΗΣ

Ο Σκόρδας ζήτησε από τον Κόκε να βρει ομάδα

Ο Σκόρδας ζήτησε από τον Κόκε να βρει ομάδα
κοκε πανηγυρικο

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σέρχιο Κόκε σε δηλώσεις του τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του Άρη του ζήτησε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός εμφανίζεται στεναχωρημένος από αυτή την εξέλιξη και με δηλώσεις του στον Τύπο επισήμανε ότι η πρόθεση του είναι να παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους " και να ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες.
" Πριν από λίγες ημέρες μίλησα με τον κ. Σκόρδα και με ενημέρωσε για το τι γίνεται στην ομάδα. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας, μάλιστα, μου είπε ότι το συμβόλαιο μου είναι υψηλό και ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν μπορεί να με πληρώσει. Μου είπε, επίσης, ότι δεν έπαιξα καλά αυτή την σεζόν.

Μου ζήτησε, μάλιστα να βρω ομάδα για να πάρω μεταγραφή, αλλιώς θα ψάξει ο ίδιος για να βρει σύλλογο για να με πουλήσει. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη αλλά και από την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη. Ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται κοντά μας το τελευταίο διάστημα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.

Εγώ δεν απάντησα τίποτα σε αυτά που μου είπε ο πρόεδρος. Εγώ είμαι ευχαριστημένος στον Άρη, αγαπάω τον κόσμο και δεν θέλω να φύγω. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη για τέσσερα ακόμα χρόνια. Αν τώρα δεχτεί η ομάδα πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει εγώ πάντως δεν θέλω να φύγω από τον Άρη



", ήταν τα λόγια του Ισπανού επιθετικού.
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ