ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Θα είναι στο γήπεδο

Θα είναι στο γήπεδο
New Image

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σε ό,τι αφορά τον αγώνα με το Αιγάλεω

Η βολιώτικη ΠΑΕ είναι ήδη στην Αθήνα για την αναμέτρηση, καθώς δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για αναβολή και αν δεν εκδώσει ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο κανονικά στο γήπεδο της Ηλιούπολης στις 3μ.μ..
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

" Για την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων και επειδή επιχειρείται από μικρή μερίδα δημοσιογράφων να παραπληροφορήσουν το φίλαθλο κόσμο περί αναβολής του αυριανού αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ηλιούπολης, επισημαίνουμε τα εξής:

Η αλήθεια είναι ότι η ΠΑΕ Αιγάλεω με τις γνωστές μεθόδους, κάτι που είχαμε ήδη επισημάνει και με σύμμαχο τον ηθικολόγο δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, προσπαθεί να πετύχει την εκ νέου παράνομη και σκανδαλώδη αναβολή του αγώνα, πλην όμως τα παιχνίδια τα διοργανώνουν και τα αναβάλλουν οι διοργανώτριες αρχές (ΕΠΑΕ) και όχι οι γεωπόνοι και οι δημοσιογράφοι.

Κατόπιν τούτου, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και οι φίλαθλοί της θα βρίσκονται αύριο στις 3.μ.μ. στο γήπεδο Ηλιούπολης, για τον αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ