LA LIGA

Τέμπας: "Ο Κελαϊφί είναι το ίδιο επικίνδυνος με τη European Super League"

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας © 2018 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Αλ Κελαϊφί με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ, τονίζοντας ότι οι Παριζιάνοι είναι εξίσου επικίνδυνοι με τη European Super League.

Η είδηση ότι ο Κιλίαν Εμπαπέ επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, απορρίπτοντας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.

Ο Χαβιέρ Τέμπας με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου των Παριζιάνων και λόγω του τεράστιου ποσού που θα ξοδέψουν, χαρακτήρισε προσβολή για το ποδόσφαιρο την κίνησή τους, ενώ τους παρομοίασε ως εξίσου επικίνδυνους με τη European Super League.

"Αυτό που πρόκειται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν με την ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ με τα τεράστια ποσά, αφού έδωσε 700 εκατομμύρια ευρώ απολαβές και δίνει πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ στους μισθούς, είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο. Ο Αλ Κελαϊφί είναι το ίδιο επικίνδυνος με τη European Super League", ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της La Liga.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ