ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τέλος ο Ορέστης Καρνέζης από τη Λιλ

Ο Ορέστης Καρνέζης με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στην Κόστα Ρίκα για την τελική φάση του Μουντιάλ | 29 Ιουνίου 2014
Ο Ορέστης Καρνέζης με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στην Κόστα Ρίκα για την τελική φάση του Μουντιάλ | 29 Ιουνίου 2014 @2014 MARTIN MEISSNER/ΑP MAGES

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιλ, με την γαλλική ομάδα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον 36χρονο γκολκίπερ.

Τέλος από την Λιλ ο Ορέστης Καρνέζης. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιο, το οποίο τους έδενε έως το 2023.

Η Λιλ απέκτησε τον Καρνέζη από την Νάπολι τον Σεπτέμβριο του 2020. Η γαλλική ομάδα δαπάνησε το ποσό των 5.13 εκατομμυρίων ευρώ. Είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο Γαλλίας την περσινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Ορέστης Καρνέζης ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτης της Λιλ.

Η ανακοίνωση της Λιλ:

"Η Λιλ και ο Ορέστης Καρνέζης αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιο που τους δένει. Ο Έλληνας γκολκίπερ (36) ήρθε στην Λιλ τον Σεπτέμβριο του 2020. Συμμετείχε μία φορά σε επίσημο ματς (Αζαξιό - Λιλ, 1-3, Κύπελλο Γαλλίας 2020-2021).

Η Λιλ του εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της καριέρας του".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ