ΑΕΚ

Τελειώνει το θέμα των δόσεων

Τελειώνει το θέμα των δόσεων
INTIME SPORTS

Στις 48 δόσεις φαίνεται να καταλήγει η Τρόικα σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, θέμα το οποίο «καίει» εδώ και αρκετό καιρό την ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολιτικού ρεπορτάζ, η Τρόικα έχει αποφασίσει σε δύο ρυθμίσεις έχοντας έτοιμα τα τελικά σχέδια έτσι ώστε να κατατεθούν στη Βουλή και να εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι.

Αυτή είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και για τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος περιμένει εδώ και καιρό την συγκεκριμένη η ρύθμιση για να μπορέσει να προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Καθημερινής αναφέρει: "Έτοιμο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για τις δύο έκτακτες ρυθμίσεις το οποίο προβλέπει 48 δόσεις με στόχο να ανακουφιστούν περισσότερο οι μικρομεσαίοι και οι μικροί φορολογούμενοι που αδυνατούν σήμερα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Μάιο θα μπορούν οι οφειλέτες του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων να υπαχθούν στις δύο ρυθμίσεις ενώ ήδη η τρόικα έχει τα τελικά σχέδια στα χέρια της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανάψει «το πράσινο φως", για να κατατεθούν οι διατάξεις στη Βουλή και να εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ