ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία με Βιντιάδη

Στην τελική ευθεία με Βιντιάδη
INTIME SPORTS

Τα μηνύματα από την πλευρά του Βιντιάδη είναι μόνο αισιόδοξα και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα απορρέουν ο εφοπλιστής φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την επενδυτική εταιρία του Κιθ Χάρις

Οι ελπίδες των ανθρώπων της ΑΕΚ κρέμονται κυριολεκτικά από την απόφαση του Δημήτρη Βιντιάδη, με τον υποψήφιο επενδυτή να δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για τη εμπλακεί με την Κιτρινόμαυρη εταιρία.

Ο Βιντιάδης επέστρεψε από την Αγγλία την Πέμπτη το βράδυ και σύμφωνα με τηνSportDayφέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την επενδυτική εταιρία του Κιθ Χάρις και για τα χρήματα με τα οποία θα μπουν στην ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι η πλευρά του επίδοξου αγοραστή θα ξεκινήσει με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει για να προχωρήσουν οι διαδικασίες είναι να επικυρωθεί εγγράφως η συμφωνία.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο υπάρχει πιθανότητα να γίνει και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ τονίζεται ότι τα χρήματα δεν θα τα βάλει ο ίδιος ο Χάρις αλλά δύο πελάτες του, με τον Άγγλο να είναι ο μεσολαβητής της συμφωνίας.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ