ΑΕΛ

Τα σχέδια της νέας σεζόν-Στην Λάρισα ο Πηλαδάκης

Τα σχέδια της νέας σεζόν-Στην Λάρισα ο Πηλαδάκης
Πηλαδάκης

Στην Λάρισα από την Πέμπτη ο Κώστας Πηλαδάκης που θα συζητήσει με τον Παπακώστα για τη νέα σεζόν

Μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ, όπως ήταν λογικό σειρά πήρε η παραμονή του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της ΑΕΛ, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι.
Ο Κώστας Πηλαδάκης θα βρεθεί την Πέμπτη στην Λάρισας, όπου και θα έχει αρχικά κάποιες συναντήσεις που αφορούν το γήπεδο. Ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί θα παραμείνει στην πόλη για κάποιες μέρες, μέσα στις οποίες θα μιλήσει με τον Παπακώστα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Να μην την ξαναπατήσει...

Όπως συνηθίζουν στον Κάμπο, έτσι και φέτος θα αρχίσουν από νωρίς τις σκέψεις για το μεταγραφικό πλάνο, όπως και τις συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Αυτη τη φορά ωστόσο οι μεταγραφές να γίνουν με πολύ αυστηρά κριτήρια, αφού τις δυο προηγούμενες μεταγραφικές σεζόν του καλοκαιριού, ο κ. Πηλαδάκης ψόδεψε αρκετά χρήματα σε παίκτες οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Μάλιστα είναι βέβαιο πως στόχος των ανθρώπων της ΑΕΛ, είναι να κινηθούν για κάποιους Έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν και τον κορμό της νέας ομάδας.

Πολλά τα ερωτηματικά...

Αρκετά είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τα οποία λήγουν το καλοκαίρι που μας έρχεται και μέσα στην εβδομάδα, θα αποφασιστεί το μέλλον των περισσοτέρων.

Οι.... φευγάτοι: Σκάτσελ, Ραντοσάβλιεβιτς, Φλάβιο, Ζέσους.

Ο Τσέχος μέσος ήρθε για να βοηθήσει με την εμπειρία του, αλλά δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε μια καλή εμφάνιση. Ο Ρώσος αμυντικός μέσος έχει απογοητεύσει τόσο με την απόδοση του, όσο και με την συμπεριφορά του στο γήπεδο.

Τέλος οι Βραζιλιάνοι της παρέας θα κουνήσουν μαντίλι, αφού ο πρώτος πέραν μιας καλής εμφάνισης δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν, ενώ ο δεύτερος έχει ρήτρα 1.5 εκ. Ευρώ, ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του.

Τα... ερωτηματικά: Κουζέν, Μετίν, Αμπουζατζίρα.

Για τον Κουζέν υπάρχει πρόθεση να παραμείνει, όμως η Χαλ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της, με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει οι συζητήσεις. Όσο αφορά τον Μετίν, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν επαφές με την διοίκηση, αν και ο ίδιος άφησε θολό το τοπίο. Τέλος ο Ισραηλινός αν ζητήσει να φύγει, τότε θα πουληθεί σε ομάδα της χώρας του.

Είναι για να μένουν: Νταμπίζας, Κυριακίδης, Μπλάζεκ, Μελίσσης.

Ο αρχηγός αν θελήσει να συνεχίσει και του χρόνου, είναι βέβαιο πως θα μείνει στην ομάδα, ενώ ο 25χρονος αμυντικός μέσος, είναι μια από τις αιτίες της αγωνιστικής ανάστασης της ομάδας.

Όσο αφορά τον Τσέχο, στην ΑΕΛ πίνουν νερό στο όνομα του και είναι βέβαιο πως θα παραμείνει είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή. Τέλος ο Μελίσσης αν και δανεικός, στην ΑΕΛ ψάχνουν την φόρμουλα για να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.



































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ