CHAMPIONS LEAGUE

Τα φώτα στο "Καμπ Νόου"

MILAN, ITALY - MARCH 28:  Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Lionel Messi of Barcelona during the UEFA Champions League quarter final first leg match between AC Milan and Barcelona at Stadio Giuseppe Meazza on March 28, 2012 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - MARCH 28: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Lionel Messi of Barcelona during the UEFA Champions League quarter final first leg match between AC Milan and Barcelona at Stadio Giuseppe Meazza on March 28, 2012 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Για να συνεχίσει την πορεία της προς το 2ο σερί τρόπαιο η Μπαρτσελόνα πρέπει να νικήσει το βράδυ της την τελευταία ομάδα που το έχει καταφέρει, την Μίλαν. Στην άλλη ρεβάνς της βραδιάς η Μαρσέιγ ψάχνει νέο θαύμα στην Γερμανία

Το 0-0 στον πρώτο προημιτελικό στο Μιλάνο και απλά τα ονόματα των Μπαρτσελόνα και Μίλαν προαναγγέλλουν ένα σπουδαίο ματς στο "Καμπ Νόου".

Στην άλλη ρεβάνς της Τρίτης αναμένεται η Μπάγερν να "σφραγίσει" την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά η Μαρσέιγ ελπίζει σε ένα ακόμη θαύμα φέτος στην Γερμανία, μετά από αυτό του Ντόρτμουντ.

Μπαρτσελόνα - Μίλαν (21:45)

Η Μίλαν δεν έχει ούτε μία εκτός έδρας νίκη στο φετινό Champions League, όμως έχει την δυνατότητα να περάσει στα ημιτελικά και το παραπάνω να εξακολουθεί να ισχύει.

Το 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο στον πρώτο προημιτελικό σημαίνει πως οι "ροσονέρι" εκτός από το "διπλό" στο "Καμπ Νόου", θα περάσουν στους "4" με οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ.

Από την άλλη βέβαια η "Μπάρτσα" ψάχνει μια οποιαδήποτε νίκη έτσι ώστε να συνεχίσει στην διοργάνωση και στην προσπάθεια να κατακτήσει το τρόπαιο για 2η σερί χρονιά, κάτι που έχει καταφέρει η Μίλαν τελευταία (1989 και 1990).

Αγωνιστικά, ο Γκουαρντιόλα ίσως δεν ρισκάρει την συμμετοχή του Τσάβι που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και την θέση του σε αυτήν την περίπτωση πιθανότατα θα πάρει ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ απουσιάζουν φυσικά οι Αμπιντάλ και Βίγια.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τιάγκο Σίλβα, αλλά και Μαρκ φαν Μπόμελ εξακολουθούν να είναι τραυματίες, έτσι οι Νέστα και Αμπροζίνι θα είναι στην 11άδα.

Στην αποστολή των Ιταλών είναι και ο Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί ως αλλαγή, ενώ θυμίζουμε πως είχε σκοράρει στο "Καμπ Νόου" στο ματς του ομίλου (2-2).

Οι πιθανές συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Αλέξις Σάντσες, Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Μεξές, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ, Νοτσερίνο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Ρομπίνιο, Ιμπραχίμοβιτς.

Μπάγερν - Μαρσέιγ (21:45)

Μετά την νίκη με 2-0 μέσα στο "Βελοντρόμ" η Μπάγερν έχει στην άκρη έστω του μυαλού τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ στα ημιτελικά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να υποτιμήσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Μπορεί η Μαρσέιγ να είναι πραγματικά σε πολύ κακή φόρμα, όμως έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά, όπως θα μπορούσαν να την κάνουν και στο πρώτο ματς αν είχαν λίγο την τύχη με το μέρος τους.

Το καλό για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι πως επιστρέφει στο τέρμα ο Στιβ Μανταντά, όμως ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά είναι τραυματίας και ο Αλού Ντιαρά είναι τιμωρημένος.

Τιμωρημένος είναι για τους Βαυαρούς ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ενώ αν πάρουν κάρτα οι Τόνι Κρόος, Τζερόμ Μπόατενγκ, Λουΐζ Γκουστάβο και Τόμας Μίλερ, θα χάσουν το επόμενο ματς.

Θυμίζουμε πως η Μαρσέιγ έχει πάρει "διπλό" φέτος στην Γερμανία και μάλιστα... πρόκρισης, αλλά η Μπάγερν δεν έχει κανένα λόγο να κάτσει να χάσει, όπως είχε κάνει η Νόρτμουντ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ, Μάριο Γκόμεθ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ν'Κουλού, Μορέλ, Μ'Μπιά, Μπενουά Σεϊρού, Βαλμπουενά, Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού, Ρεμί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ρεβάνς των προημιτελικών:

Τρίτη

Μπαρτσελόνα - Μίλαν (21:45) [ 0-0 ]

Μπάγερν - Μαρσέιγ (21:45) [ 2-0 ]

Τετάρτη

Ρεάλ - ΑΠΟΕΛ (21:45) [ 3-0 ]

Τσέλσι - Μπενφίκα (21:45) [ 1-0 ]

Ο πίνακας των σκόρερς

12 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

11 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

7 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

6 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

5 γκολ

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)

Χουλκ (Πόρτο)

Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)

Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ