CHAMPIONS LEAGUE

Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2

Bayern Munich's striker Mario Gomez (L) celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League quarter final football match Marseille vs. Bayern Munich on March 28, 2012 at the V drome stadium in Marseille.  AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)
Bayern Munich's striker Mario Gomez (L) celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League quarter final football match Marseille vs. Bayern Munich on March 28, 2012 at the V drome stadium in Marseille. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μπάγερν νίκησε με 2-0 την Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" με τα τέρματα των Μάριο Γκόμεθ και Άριεν Ρόμπεν, έτσι δύσκολα δεν θα είναι η αντίπαλος της Ρεάλ στον ημιτελικό (videos)

Η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Η ρεβάνς στο Μόναχο δύσκολα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Ρεάλ και Μπάγερν θα συναντηθούν στους "4".

Ο Μάριο Γκόμεθ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το 11ο τέρμα του στην διοργάνωση, ενώ ο Άριεν Ρόμπεν διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2

Σκόρερς: 44' Μάριο Γκόμεθ, 69' Ρόμπεν

Γήπεδο: "Βελοντρόμ", Μασσαλία

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν διπλή για την Μαρσέιγ στο 7', με τον Νόιερ να αποκρούει την κοντινή κεφαλιά του Φανί, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ενώ εν συνεχεία ο Ρεμί αστόχησε από κοντά.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 42' για μία ακόμη αξιόλογη τελική προσπάθεια, με τον Νόιερ να σταματά το χαμηλό και δυνατό σουτ του Ρεμί.

Δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν με την πρώτη της καλή φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο "Βελοντρόμ" με τον Μάριο Γκόμεθ να σκοράρει για 11η φορά στην διοργάνωση.

Ο Λαμ έκλεψε την μπάλα από τον Βαλμπουενά και έβγαλε τους Γερμανούς στην αντεπίθεση τροφοδοτώντας τον Ρόμπεν, ο Ολλανδός βρήκε τον Μάριο Γκόμεθ, ο Γερμανο-Ισπανός σούταρε στην κίνηση και σκόραρε για το 0-1, με τον Ελίντον Αντράντε να φταίει πάντως για το τέρμα που δέχτηκε.

Ο 32άχρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κάλυψε το κενό του τιμωρημένου Μανταντά, με τον Ντεσάμπ να τον προτιμά από τον Μπρασιλιανό, αν και είχε να παίξει από τον Ιανουάριο του 2011 (είναι 3ος τερματοφύλακας στην Μαρσέιγ)!

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο 59' ο Ελίντον Αντράντε αντέδρασε σωστά και απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μάριο Γκόμεθ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Ρεμί, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Αλάμπα.

Το δεύτερο γκολ των Βαυαρών ήρθε στο 69', με τον Άριεν Ρόμπεν να σκοράρει με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή, αφού έκανε εντυπωσιακά το "ένα-δύο" με τον Τόμας Μίλερ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Ελίντον Αντράντε, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ν'Κουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά (71' Μπενουά Σεϊρού), Μ'Μπιά, Βαλμπουενά, Αμαλφιτανό (68' Μπραντάο), Αντρέ Αγιού, Ρεμί.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Κρόος (63' Τιμοστσούκ), Ρόμπεν, Ριμπερί (78' Πράνιτς), Τόμας Μίλερ (70' Σβάινσταϊγκερ), Μάριο Γκόμεθ.

Ο πίνακας των σκόρερς

12 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

11 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

7 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

6 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

5 γκολ

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)

Χουλκ (Πόρτο)

Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)

Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ)

Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2 (highlights)

Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2 (goals)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ