ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "φαντάσματα", το "μάθημα" και η Γ.Σ.

Τα "φαντάσματα", το "μάθημα" και η Γ.Σ.
Πεσειρο

Για φαντάσματα μίλησε ο Πεσέιρο, για πάθημα που θα γίνει μάθημα ο "Κάρα". Σήμερα η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

"Συγχαρητήρια κατ' αρχάς στον Αστέρα Τρίπολης. Εμείς κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, ο Αστέρας στο ξεκίνημα του αγώνα μας πίεσε στην αμυντική γραμμή παρότι εμείς προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε από τα πρώτα λεπτά. Χρησιμοποιούσαμε, όμως, μεγάλες μπαλιές και αυτό δεν μας έβγαλε ευκαιρίες. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών μου στην προσπάθεια που έκαναν για να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας" ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πεσέιρο, που κατόπιν απάντησε στα εξής:

- Για ποιο λόγο δεν έγιναν και οι τρεις αλλαγές;

"Πιέζαμε για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και δεν είδα ότι κάποιος θα μπορούσε να αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Υπήρχαν πολλοί ικανοί παίκτες στον πάγκο, αλλά ήμουν ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο πίεζαν οι παίκτες που αγωνίζονταν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο της αναμέτρησης".

- Γιατί αγωνίστηκε ο Ν Ντόι δεξιά και όχι στην επίθεση;

"Είναι περισσότερο συνηθισμένος να παίζει δεξιά, παρά στον κεντρικό άξονα. Στην επίθεση χρησιμοποιείται τώρα στον Παναθηναϊκό. Με αυτήν την κίνηση απλά θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποια ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου. Αυτή η ήττα είναι κάτι που σαφώς μας κοστίζει, έχουμε όμως πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς".

- Εάν μπορεί το ενδεχόμενο της ήττας να αποδειχθεί "αυτοκαταστροφικό", όπως πέρυσι, στη συνέχεια...

"Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό το ενδεχόμενο φέτος. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παίκτες πιο εύκολα μπορούν να αντιδράσουν θετικά παρά αρνητικά. Και αυτό θα συμβεί με τους παίκτες στη συνέχεια".


Η συγνώμη του Μάλαρτζ, το μάθημα του "Κάρα"


Με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια αποχωρούσαν από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης, οι ποδοσφαιριστές των "πράσινων".

Χαρακτηριστική σκηνή, η "ατάκα" του Αρκάντιους Μάλαρτζ, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την τραγική εικόνα που παρουσίασαν αυτός και οι συμπαίκτες του.

" Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση απέναντι σ` ένα καλό αντίπαλο. Δεν πιάσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το παιχνίδι μας, αφού ήμασταν ανούσιοι και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες", τα λόγια του Αλέξανδρου Τζιόλη.

" Το πάθημα το σημερινό ελπίζω να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια" τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος είπε ότι όλοι οι παίκτες δεν έδειξαν το αληθινό πρόσωπο της ομάδας αυτής.

Αγωνία για Γ.Σ. του Ερασιτέχνη


Με αγωνία για τις όποιες εξελίξεις αναμένεται η σημερινή και όπως φαίνεται καθοριστική για τις σχέσεις των δύο πλευρών (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) σύσκεψη του Ερασιτέχνη (18:00).

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναμένεται να απαντήσει -κάτι πουν δεν έχει κάνει επίσημα μέχρι τώρα- στις κατηγορίες της ΠΑΕ, σε ότι αφορά τα έσοδα των εισιτηρίων, παρουσιάζοντας με την σειρά του αποκαλυπτικά στοιχεία που αφορούν την οικονομική συμφωνία των δύο πλευρών.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχουν εκπρόσωποι της "πράσινης" ΠΑΕ στην συνέλευση, παρόλο το κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Αντίθετα, οι πόρτες είναι ανοικτές για τους δημοσιογράφους που αναμένεται να ακούσουν τις απόψεις των αρμοδίων.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ