ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα
Παναθηναικος πανηγυρικο

Με αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα κόντρα στην Αρτμέντια, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ζοσέ Πεσέιρο στην Τρίπολη ενάντια στον Αστέρ

Ο Πορτογάλος τεχνικός από αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα στις προπονήσεις ο Σαλπιγγίδης θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του Ν’Ντόι και ο Μάτος αντί του Ρομέρο. Όσον αφορά τον τραυματισμό του Μίκαελ Νίλσον στην προπόνηση της Παρασκευής (χτύπησε το χέρι του), δεν υπήρξε λόγος ανησυχίας και ο Σουηδός μπακ-χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις στις ταχύτητες και δίτερμα στο μισό γήπεδο, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις και αποθεραπεία. Θεραπεία έκανε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε.

Εκτός αποστολής ο Φύσσας

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του "τριφυλλιού" ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη Τρίπολη με τον Αστέρα. Εκτός έμειναν οι Έκι Γκονζάλες, Σωτήρης Λεοντίου, Θανάσης Τσίγκας, Στέφανος Σιόντης, Τζόζεφ Ενακαριρε, Τάκης Φύσσας (είχε τετ-α-τετ με τον Πεσέιρο την Παρασκευή), Ορέστης Καρνέζης, Σωτήρης Νίνης και Φίλιππος Δάρλας.

Ενδιαφέρον είχαν οι επιλογές του Ζοσέ Πεσέιρο όσον αφορά τους παίκτες που έβαλε να εκτελούν τις στημένες φάσεις (κυρίως τα φάουλ). Από τη δεξιά πλευρά διάλεξε τους Αντρέας Ιβανσιτς και Αντονι Σέριτς, ενώ από την αριστερή πλευρά τους Νταμ Ν'Ντόι και Νασίφ Μόρις. Στα φάουλ από τον άξονα που γίνονταν με πάσα, τα σουτ έκαναν οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έδειξε πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα δεξιά, τον Νίλσον αριστερά και τους Μόρις, Σαριέγκι στο κέντρο της αμυνας. Ο Τζιόλης με τον Μάτος μαζί στον κεντρικό άξονα, ο Καραγκούνης αριστερά, ο Δημούτσος δεξιά και επιθετικό δίδυμο οι Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ