ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κόντρα καλά κρατεί...

Η κόντρα καλά κρατεί...
Παπαδόπουλος, Παναθηναϊκός

Συνέχεια στη διαμάχη ΠΑΕ-Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ να απαντάει και πάλι. Παπ: ''Στο τέλος πρωταθλητές"

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θεωρούν πως " η φιλική προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου εφημερίδα αγνοεί ένα άλλο ποσό και συγκεκριμένα αυτό των 18.963,30 ευρώ και το ποσοστό 15% για χρήση του γηπέδου" και προειδοποιεί την εφημερίδα, την οποία χαρακτηρίζει " αυτοπροστάτη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού", ότι " δε θα ανεχθεί εφεξής την τακτική της εφημερίδας και θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο τρόπο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η αθλητική εφημερίδα “Η ΠΡΑΣΙΝΗ” – φιλική προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου - συνεχίζει να επιδίδεται στην πολιτική της δημιουργίας εντυπώσεων. Σήμερα προχωρά στην απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων που αφορούν το θέμα των εσόδων του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. από τις εισπράξεις των αγώνων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Συγκεκριμένα, ενώ αναρτά αντίγραφο της οικονομικής εκκαθάρισης του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, τονίζει και μεγεθύνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις εισπράξεις του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. από τον αγώνα αυτό.

Αγνοεί, όμως, ένα άλλο ποσό, και συγκεκριμένα αυτό των €18.963,30 που αναγράφεται στην παράπλευρη στήλη “Β. ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ – 1. Ποσοστό για χρήση Γηπέδου 15%”, το οποίο είναι και αυτό έσοδο του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. από τον αγώνα αυτό.



Επισημαίνουμε ότι, επιπλέον των παραπάνω 2 ποσών, έχει συμφωνηθεί με το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μισθώσεως της 1ης Μαΐου 2007 (το οποίο έχει υπογραφεί από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο) να καταβληθεί, μεταξύ άλλων, στον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ποσό ίσο με το 15% επί της ονομαστικής αξίας των εισιτηρίων προς τους φιλάθλους.

Τα έσοδα αυτά του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. αγνοούνται επιμελώς από την συγκεκριμένη εφημερίδα. Σύμφωνα με τα παραπάνω τα έσοδα του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. μόνο από τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ ανέρχονται σε €36.400.



Είναι προφανές ότι, για λόγους που αναφέραμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση, η εφημερίδα “Η ΠΡΑΣΙΝΗ” έχει αφενός αυτοανακηρυχτεί σε προστάτη του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. και αφετέρου σκοπεύει σε δημιουργία έντασης και αρνητικού κλίματος μεταξύ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο., με ότι αυτό συνεπάγεται για τα αισθήματα του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι αποφασισμένη από την πλευρά της να μην ανεχθεί εφεξής την τακτική της εφημερίδας “H ΠΡΑΣΙΝΗ” και να προστατεύσει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο τρόπο".

Αλλο ένα επικοινωνιακό - και όχι μόνο - λάθος...



Από την διαμάχη αυτή που ξέσπασε μεταξύ των δύο εκπροσώπων του "υποτίθεται" ενιαίου και αδιαίρετου Παναθηναϊκού, κανείς δεν μπορεί να βγει κερδισμένος!

Σίγουρα, γιατί όλα αυτά που ξαφνικά βγήκαν στο προσκήνιο μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν την παρούσα φάση και στις δύο πλευρές. Και στο παρόν... αλλά και στο εγγύς μέλλον, ακόμα και σε βάθος χρόνου με το νέο γήπεδο στο Βοτανικό να είναι η μεγάλη "πληγή" αφού κανείς δεν δείχνει να μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όσο υπάρχουν τέτοιες αντιπαραθέσεις θα απομακρύνεται (όσο και να μην ακούγεται ωραίο αυτό) το όνειρο των χιλιάδων φίλων του "τριφυλλιού".

Την ώρα που όλες οι ομάδες του συλλόγου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ είναι έτοιμες να πολεμήσουν με πολύ δυνατά όπλα την φετινή κούρσα των αντίστοιχων πρωταθλημάτων τους με στόχο την κατάληψη της κορυφής, μια τέτοια διαμάχη σίγουρα δεν αποσκοπεί πουθενά και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει.

Οι εικόνες αυτές που ζήσαμε στην Λεωφόρο πρόσφατα (άδειες κερκίδες) και συζητήθηκαν στους κύκλους των φίλων του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) φαίνεται πως δεν αρκούσαν για μερικούς. Ετσι ήρθε να προστεθεί και η κόντρα ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, κάτι που κάνει τους αντιπάλους του συλλόγου να τρίβουν τα χέρια τους από ηδονή για τα εσωκομματικά της "πράσινης" παράταξης.

" Για όνομα του Θεού... Δεν σέβονται τίποτα, γαμώτο μου" ήταν, το μεσημέρι, η χαρακτηριστική ατάκα ενός φίλου μου και φιλάθλου του Παναθηναϊκού, που ετοιμάζεται να πάει το Σαββατοκύριακο εκδρομή στην Τρίπολη να δει την αγαπημένη του ομάδα. " Τι κάνουμε τώρα ρε φίλε... Καλά που κερδίζουμε στο ποδόσφαιρο, φαντάζεσαι να είχαμε διαφορετικό ξεκίνημα. Πανικός θα γίνονταν..." μου είπε και το αναφέρω για να θέσω το ερώτημα αυτό. Φαντάζεστε;

Με την ευχή όλων η "κόντρα" αυτή που κρατάει χρόνια (ξέρουν οι ψαγμένοι) να σταματήσει γρήγορα ή τουλάχιστον να μπει στην άκρη για το συμφέρον και την ιστορία της ομάδος (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και λοιπών τμημάτων) τώρα που δεν είναι αργά, γιατί αλλιώς τα πράγματα δεν θέλουν και πολύ να αλλάξουν άρδην τις λεπτές ισορροπίες τους.

"Παπ: "Στο τέλος όταν και θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Σεμπαστιάν Ρομέρο ήταν αυτοί που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου στην έκθεση "Sports Show 2007", που βρέθηκαν στο περίπτερο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τους Ίβανσιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Τζιόλη, Γκούμα και Δημούτσο.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό περίπτερο. Μας δίνει πολύ δύναμη το γεγονός ότι βλέπουμε πολύ κόσμο εδώ και ειδικά μικρά παιδιά. Πάμε καλά μέχρι στιγμής. Νοιώθουμε καλά. Στην συνέχεια ακολουθούν πολλά δύσκολα ματς και πρέπει να προσέξουμε.

Χαίρομαι για την επιτυχία των ελληνικών ομάδων, αλλά θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια ειδικά στην Λάρισα και στον Άρη που αυτό που σημείωσαν είναι κατόρθωμα. Για τον κόσμο θέλω να πω ότι θέλουμε τον κόσμο που μας αγαπάει κοντά μας. Στην Τρίπολη πάμε για τη νίκη, όπως και σε κάθε ματς. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος όταν και θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές

" τόνισε ο σκόρερ των τριών γκολ με την Αρτμέντια.

Ρομέρο: "Να κερδίσουμε και πάλι την προσέλευση του κόσμου"

Ο Σεμπάστιαν Ρομέρο στα λίγα λόγια που είπε δεν μπορούσε να μην στείλει και εκείνος το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: " Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στην Τρίπολη. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στην συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Έτσι ελπίζω να κερδίσουμε και πάλι την προσέλευση του κόσμου".

Ο "Τσιρόλα" απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ξανασκοράρει: " Όταν θα μου δίνεται η ευκαιρία θα το κάνω. Σημασία όμως έχει να κερδίζει η ομάδα μου και όχι να σκοράρω εγώ".

Στην λαμπερή εκδήλωση τόσο οι Παπαδόπουλος, Ρομέρο όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" Ίβανσιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Τζιόλης, Γκούμας και Δημούτσος, αποθεώθηκαν από τους "πράσινους" φίλους της ομάδας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν μια φωτογραφία με τα ινδάλματά τους, αλλά και να τους αποσπάσουν χιλιάδες αυτόγραφα.

To "βραχιόλι της αναδάσωσης"


Στην σημερινή μέρα της Εκθεσης, "Sports Show 2007", η "Green team" παρουσίασε μεταξύ άλλων στα προϊόντα της και το "βραχιόλι της αναδάσωσης". Σκοπός της δημιουργίας της είναι να συμβάλει και η "πράσινη" ΠΑΕ στην προσπάθεια για την αναγέννηση του φυσικού περιβάλλοντος της Αττικής μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Το βραχιόλι "Living green" (σε μετάφραση "Ζήσε στο πράσινο") θα πωλείται στην τιμή των 3 ευρώ και θα σημάνει συμβολικά την έναρξη των πωλήσεων των επετειακών προϊόντων της ομάδας για τα 100 χρόνια. Σύντομα θα διατίθεται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα της "Green Team" και τα έσοδα θα μπουν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να βοηθήσουν στην αναδάσωση των καμένων περιοχών στην Πελοπόννησο.

Ξανά κανονικά Εκι και Τσίγκας

Στην σημερινή προπόνηση του "τριφυλλιού" οι ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος για άλλη μια φορά τους ζήτησε να νικήσουν και στην Τρίπολη, ξεκίνησαν προπόνηση με ζέσταμα, ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στις σέντρες σουτ με αντίπαλο, στημένες φάσεις και αποθεραπεία.

Θεραπεία έκανε ο Τζόζεφ Ενακαριρε. Οι Έκι Γκονζάλες και Θανάσης Τσίγκας πήραν μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ