ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συννεφιασμένη"... Παιανία

"Συννεφιασμένη"... Παιανία
τεν κατε προπονηση

Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ, η σύσκεψη κορυφής, η κατήφεια στην Παιανία και οι "διεθνείς" απουσίες

Αδειασε η "συνεφιασμένη" Παιανία

Με τα πρόσωπα σκυμμένα και με καμία διάθεση για λόγια και για προπόνηση εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την επομένη της ισοπαλίας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μάλιστα, η εικόνα αυτή ήταν χειρότερη και από την επομένη της ήττας σοκ με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό.

Ο Χενκ Τεν Κάτε και οι συνεργάτες του καλούνται να δουλέψουν πάνω στην ψυχολογία των παικτών για την ανύψωση του ηθικού τους. Μια σημαντική παράμετρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού οι "πράσινοι" καλούνται να σώσουν την φετινή χρονιά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά και την διεξαγωγή των πλέι οφ.

Αγωνιστικά, η προπόνηση της Δευτέρας, διεξήχθη χωρίς τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπράις Μουν, Μίκαελ Νίλσον, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Γιακούμπ Βαβζίνιακ και Σωτήρη Νίνη που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Όσοι από τους "πράσινους" αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα της Τρίπολης ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις σέντρες και τα σουτ και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις τρεις εναντίον τριών.

Aτομικά προπονήθηκαν οι Μάντζιος, Μάτος, Καραγκούνης, Λεοντίου. Ο Καρνέζης δεν πήρε μέρος στη προπόνηση καθώς του χορηγήθηκε σχετική άδεια.

Το πρόστιμο... των 15.000 ευρώ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου, ανακοίνωσε στους παίκτες την τιμωρία τους με 15.000 ευρώ πρόστιμο έκαστος για την ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" ήθελαν να διατηρήσουν την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν πήραν άμεσες αποφάσεις. Μετά όμως την μέτρια απόδοση των "πράσινων" στην Φυλή (που δεν στοίχησε) αλλά και αυτή στην Τρίπολη, με το τελικό 1-1, να στερεί δύο ακόμα βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, "τάραξε" τα νερά στους ιθύνοντες της ομάδας.

Ετσι, ο Κώστας Αντωνίου που ήταν έξαλλος με όσα είδε στο γήπεδο της Τρίπολης και μετά από συνομιλία με τους ανθρώπους της διοίκησης, πήγε στα αποδυτήρια και τα "έψαλε" στους παίκτες ανακοινώνοντας στους αρχηγούς παράλληλα πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον κάθε παίκτη.

Με αγωνία η σύσκεψη...

Από την κίνηση αυτή αποδείχθηκε ότι πρώτοι που "πληρώνουν" τα "σπασμένα" για την φετινή χαμένη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις είναι οι παίκτες σε μια κίνηση της διοίκησης να προλάβει τα χειρότερα (μη συμμετοχη του Παναθηναϊκού και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στα πλέι οφ).

Πλέον, οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στο αγωνιστικό τμήμα αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον μέσα στην εβδομάδα, αφού υπάρχει και η σύσκεψη κορυφής των μετόχων της ΠΑΕ, παρουσία των Χενκ Τεν Κάτε και Κώστα Αντωνίου για να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και να ληφθούν αποφάσεις για την συνέχεια.

Αυτό που απορρέει από κύκλους της ΠΑΕ και έχει φανέι μέχρι τώρα (από δηλώσεις κυρίως των μετόχων...) είναι πως στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, οι ιθύνοντες της ομάδας θα εκφράσουν και επισήμως τη στήριξη τους στον 55χρονο Ολλανδό προπονητή της ομάδας, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Ηθελα να πιέσω τους συμπαίκτες να κερδίσουμε το ματς"

Για την εικόνα της ομάδας του αλλά και την νέα απώλεια βαθμών μίλησε ο απογοητευμένος από το τελικό 1-1 με τον Αστέρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, λίγο μετά το ματς στην Τρίπολη.

" Θέλαμε τους τρεις βαθμούς επειδή είναι σημαντικό να μπούμε σε μια καλή θέση στα πλέι οφ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά και πάλι θα επιδιώξουμε να πάρουμε τα τρία τελευταία ματς για να προσπαθήσουμε να πάρουμε μια διαφορά. Νομίζω ότι σήμερα δεν πήγαμε άσχημα, είχαμε καλή συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο ή, αν θέλετε, και μέχρι την ισοφάριση.

Αυτοί από μια στημένη φάση βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο επιθετικός τους έκανε ένα καλό σουτ και σκόραρε, αλλά αυτό θα έπρεπε να το αποφύγουμε. Όλη τη σεζόν υπάρχουν τέτοιες φάσεις, στις οποίες για κάποια δευτερόλεπτα χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και δεχόμαστε τέτοια περίεργα γκολ

".

" Ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, γι' αυτό είχα νεύρα. Είμαι συνηθισμένος απ' αυτό. Ήθελα να πιέσω τους συμπαίκτες μου για να κερδίσουμε το ματς. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε διότι χρειαζόμαστε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τις τρεις νίκες. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε ματς. Κανένα δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να φερθούμε επαγγελματικά

" τόνισε για τα νεύρα που είχε ο Βραζιλιάνος άσος στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ