ΡΟΔΟΣ

Συνάντηση διοίκησης - παικτών

Συνάντηση διοίκησης - παικτών
Μαρτίνης πρόεδρος Ρόδου

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είχε η διοίκηση της Ρόδου με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα

Μάλιστα τονίστηκε πως πρόθεση του συλλόγου είναι να παραμείνει στη κατηγορία και να μη λειτουργήσει η ομάδα ως ασανσέρ και πως πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Ο πρόεδρος των "ελαφιών" Τώνης Μαρτίνης μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες: "Η Ρόδος με όλες τις δυνάμεις μας θα πρέπει να διατηρηθεί στη Β’ Εθνική και το πάθος σας για νίκη - όπως το δείξατε στον αγώνα με τον Διαγόρα - θα πρέπει να είναι συνεχές.

Δεν θα επιτρέψουμε άλλες ταλαιπωρίες αφού θεωρούμε πως κάνουμε τα πάντα για να είστε ικανοποιημένοι. Είμαστε τώρα πια ομάδα - πρότυπο σε οργανωτικό τομέα, είστε οι καλύτερα και πλέον σταθερά αμειβόμενοι και θέλουμε από σας να μας δείξετε πως θα μπορούσατε να διεκδικήσετε κι άλλα"

.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Παναγιώτης Δανάς από την πλευρά του είπε: "Η Ρόδος θα πάει για υψηλούς στόχους, φτάνει φέτος να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Δώστε την ευκαιρία στους εαυτούς σας για περισσότερα πράγματα".

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ρόδου, Τώνης Μαρτίνης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ κάνοντας του σαφές πως η Ρόδος δεν θα ανεχτεί παρόμοιες διαιτησίες στο μέλλον, όπως αυτή της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.







TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ