FOOTBALL LEAGUE

Δεν έγινε το Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου

Δεν έγινε το Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, μηδενίζοντας το Αιγάλεω που δεν "κατέβηκε" για το ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Η -τυπικά γηπεδούχος- ομάδα του Αιγάλεω δεν προσήλθε στο γήπεδο της Ηλιούπολης, αφού, όπως υποστηρίζει η διοίκησή της εδώ και ημέρες, αρκετοί παίκτες έχουν προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, παρά τη χθεσινή εξέλιξη με το έγγραφο του αθλητικού οργανισμού Ηλιούπολης για μη παραχώρηση του σταδίου για την τέλεση της αναμέτρησης, βρέθηκε στο γήπεδο, όπου ο διαιτητής κ. Σέγκος και οι βοηθοί του συνέταξαν το φύλλο αγώνα.

Σ΄ αυτό αναφέρονται τα εξής: " Αν και βρέθηκε η ομάδα του Βόλου μαζί με τους διαιτητές και τους επόπτες στο κέντρο του γηπέδου την προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα δεν εμφανίστηκε. Κατόπιν τούτου, κατοχύρωσα και συνένταξα το φύλλο αγώνα. Τα έξοδα των διαιτητών δεν καλύφθηκαν και τα εξοδολόγια επισυνάπτονται στο φύλλο αγώνα".

" Ο Ολυμπιακός Βόλου τήρησε τη νομιμότητα. Βρέθηκε στο γήπεδο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Τώρα εάν η ΠΑΕ Αιγάλεω έχει στοιχεία που μπορεί να δικαιωθεί, ας προσφύγει στα δικαστήρια για να δικαιωθεί. Όμως αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και με ενέργειες σαν αυτές του Αιγάλεω ξεκινάει ένα δεδικασμένο με άγνωστες συνέπειες.

Εδώ το Μαρούσι στο μπάσκετ πήγε στη Ρωσία και έπαιξε με μισή ομάδα, γιατί η FIBA δεν δέχθηκε την αναβολή. Σήμερα νίκησε το ποδόσφαιρο. Νίκησε η νομιμοτητα. Έστειλε ένα μήνυμα στους αδελφούς Ντάλτον, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχει αποβάλει. Οι μέθοδοι που ακολουθούσαν τις μαύρες εποχές του ποδοσφαίρου, ανήκουν στο παρελθόν", τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά τη νέα εξέλιξη.

Από την πλευρά του Αιγάλεω στο γήπεδο βρέθηκε ο Γενικός Αρχηγός κ. Γρηγόρης Δράγαζης, ο οποίος θέλησε να δώσει το φάκελο με γνωματεύσεις γιατρών στον διαιτητή, εκείνος όμως αρνήθηκε, τονίζοντας ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία του.

Μάλιστα για το θέμα αυτό, ο παρατηρητής της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής, κ. Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, τόνισε: " Ο εκπρόσωπος του Αιγάλεω έφερε ένα φάκελο, προσπάθησε να το δώσει στο διαιτητή, εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία του". Σε ερώτηση αν το ματς έπρεπε να κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε ότι τα πράγματα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. "ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο."

1.«Η Π.Α.Ε. "ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο." προστατεύοντας την υγεία των ποδοσφαιριστών της και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) δεν προσήλθε στο γήπεδο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την διεξαγωγή του αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.Πέραν των ανωτέρω, αν προσήρχετο θα διέπραττε ποινικό αδίκημα, αφού σύμφωνα με το άρθρο 284 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας "όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο Νόμος ή αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί ασθένεια σε άνθρωπο επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι 10 ετών"Η συνεργός σε παράνομη πράξη ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ & Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ δια του Προέδρου της κου Σπύρου ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, καθώς και όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την εκβιαστική διαδικασία –αν συμμετείχαμε θα είχαμε διαπράξει ποινικό αδίκημα, αν όχι τότε θα είχαμε κυρώσεις αθλητικών διατάξεων– θα πρέπει πλέον να προετοιμασθούν να δώσουν εξηγήσεις, ως κατηγορούμενοι πλέον, μετά την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ιωάννης ΣΑΚΕΛΑΚΗ.Για την Π.Α.Ε. "ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο." πέρα από κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα πρωτίστως σημασία έχει η υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών της που οι γονείς τους, τους εμπιστεύθηκαν να αθλούνται σύμφωνα με τους κανόνες υγείας που θέτει το κράτος.Τα κάθε μορφής συμφέροντα με κυριότερα τα οικονομικά συμφέροντα εκ του στοιχηματισμού σε Εταιρείες του Εξωτερικού με εξασφαλισμένο το προσδοκώμενο αποτέλεσμα λόγω αποδυνάμωσης του αντιπάλου από τον ιό Η1Ν1 2009, δεν μας αφορούν. Προφανώς αφορούν άλλους, που έχουν την δυνατότητα να διεξάγουν αγώνες αυτής της μορφής, ακόμα και μετά την απαγόρευση του Κράτους».

2. Η Π.Α.Ε "ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο." ενεχείρησε στον διαιτητή του αγώνος κ. Γιώργο Σέγκο το παρακάτω έγγραφο.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Β` & Γ` Εθνικής κατηγορίας αναμένεται εντός των ημερών ν` αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.


















TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ