ΑΙΓΑΛΕΩ

Απέστειλε εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία

Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία απέστειλε το Αιγάλεω ζητώντας εκ νέου αναβολή στο ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω



"Η απάντηση της ΠΑΕ Αιγάλεω, είναι η ακόλουθη:
Α. Κατά της ΕΕΠ Β'-Γ' Εθνικής
Β. Του προεδρείου αυτής, ήτοι:
α. κ. Σπυρίδωνος Καλογιάννη, προέδρου
β. κ. Στυλιανού Σφακιανάκη, αντιπροέδρου
γ. κ. Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, αντιπροέδρου

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

1. Με το υπ’ αριθμ. 1027/17.11.2009 έγγραφό του, ο Δήμος Ηλιούπολης σας γνωστοποιεί ότι σεβόμενος το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας με στοιχεία 6076/13.11.2009, δεν παραχωρεί το γήπεδο Ηλιούπολης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

2. Επισημαίνουμε ότι προηγουμένως άλλες δυο δημοτικές Αρχές έχουν αρνηθεί την παραχώρηση του γηπέδου σεβόμενοι την απαγόρευση του Υπουργείου Υγείας.

3. Η μέχρι σήμερα στάση σας να αγνοείτε το επίσημο έγγραφο του Κράτους, πέραν του ότι είναι μνημείο αυθαιρεσίας- είναι και ποινικώς κολάσιμη, διότι παραβιάζεται κατάφορα το άρθρο 284 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

4. Μετά τη σειρά εγγράφων που σας έχουμε αποστείλει, τόσο εμείς όσο και οι τρεις Δημοτικές Αρχές, είστε πλέον ενήμερος για τις απαγορευτικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και κατά συνέπεια ενσυνειδήτως και όχι από αμέλεια, αποφασίζετε συνεχώς την τέλεση του αγώνα, παραβιάζοντας το προαναφερόμενο άρθρο του Νόμου και σειρά άλλων διατάξεων.

5. Δια της παρούσης, σας καλούμε να αναλογισθείτε τις ευθύνες σας, τον θεσμικό σας ρόλο και να προβείτε στην αναβολή του αγώνος για μερικές μέρες, σεβόμενος τις προθεσμίες που θέτει το Υπουργείο Υγείας για τη διαφύλαξη της υγείας των αθλητών αλλά και τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου.

Αν δεν πράξετε το αυτονόητο, πλέον σας γνωρίζουμε ότι θα κινήσουμε σε βάρος σας κάθε ποινική και αστική διαδικασία που προβλέπουν οι Νόμοι του Κράτους. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να παραδώσει το παρόν έγγραφο σε αυτούς που απευθύνεται προς γνώση για τις νόμιμες συνέπειες".




















TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ