ΟΦΗ

Γκουλής: "Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας με Πιερικό"

Γκουλής: "Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας με Πιερικό"
γκουλης

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς με τον Πιερικό ο Νίκος Γκουλής στην σημερινή συνέντευξη Τύπου

" Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό πάει καλά. Είναι μια δυνατή ομάδα και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε έχοντας μεγάλη αγωνιστική διάθεση".

Ερωτώμενος ο Νίκος Γκουλής για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, τόνισε ότι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα: " Δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες. Θα έλεγα ότι θέλω μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η διάθεση υπήρχε αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία συναισθημάτων και να σκεφτόμαστε και το μέλλον. Πάντα είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Είχαν θέληση και πίστη, στοιχεία που τα είχαμε στο παιχνίδι. Υπάρχει ένας "μαραθώνιος" μπροστά μας".

Μιλώντας για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ο Νίκος Γκουλής δήλωσε ότι: " Η προπόνηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και εγώ είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην δουλειά. Θα πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Ο Νίκος Γκουλής μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου λέγοντας ότι… " Γνωρίζω τι γίνεται. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο ΟΦΗ έχει 9 ξένους και θα πρέπει να κοιτάξουμε τους παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Χρειάζεται να έχουμε έναν μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Τον Ιανουάριο οι μεταγραφές αποτελούν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι για την ομάδα. Έχει σημασία να είναι όνομα είναι σημαντικότερο να μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Η άποψη που έχω είναι ότι θα πρέπει να προέρχονται από τον ελληνικό χώρο

".





TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ