ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμβούλιο ενότητας;

Συμβούλιο ενότητας;
θ.γιαννακόπουλος - πατέρας

Πραγματικός ''τυφώνας'' ο Θ. Γιαννακόπουλος ετοιμάζει δυναμική απάντηση αν προκληθεί στο ΔΣ της ΠΑΕ

Αιτία και αφορμή, η αποκαθήλωση των λαβάρων του μπασκετικού Παναθηναϊκού στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 100 χρόνια του συλλόγου, που προκάλεσε ολόκληρη αναταραχή, δημόσιες αντιπαραθέσεις καθώς και ...μια γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Πατέρα, ο οποίος, μάλιστα, σε έντονο ύφος είχε υπογραμμίσει ότι δεν δέχεται τελεσίγραφα από κανέναν!
Υποτίθεται ότι οι τόνοι έπεσαν, ωστόσο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες στα τμήματα μπάσκετ γυναικών και πόλο, στο ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΟ, το οποίο έγινε τη Δευτέρα, φέρεται να έχει πει ότι " αν προκληθώ για το θέμα των λαβάρων θα απαντήσω". Σκέτος "τυφώνας", θα απαιτήσει συγγνώμη, όπως είπε προσθέτοντας: " Βρείτε μου έναν Παναθηναϊκό που να συμφωνεί με αυτή την ενέργεια. Απολύθηκε ένα κοριτσάκι και όλα τελείωσαν; Δεν έπρεπε να αναζητηθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι;"

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη άφησε αιχμές για οποιαδήποτε προσέγγιση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, κάνοντας έμμεση αναφορά στην πρόσφατη συνάντηση Πατέρα-Κόκκαλη: "Εγώ ακούω Ολυμπιακό και βγάζω... φωτιές. Πώς είναι δυνατόν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Κόκκαλη;"

Ο Θ. Γιαννακόπουλος που σημειωτέον ήταν εκείνος ο οποίος εξεμάνη με την απόσυρση των λαβάρων στην γιορτή του Παναθηναϊκού, δεν ξέχασε να ρίξει και τα καρφιά του για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη. " Τόσα χρόνια κανένας δεν βάζει το χέρι στη τσέπη. Ούτε ένα ευρώ. Τα πληρώνω όλα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτώ την οικογένειά μου"

Όλα αυτά συνιστούν μια ...δυναμική ατμόσφαιρα εν όψει του ΔΣ της ΠΑΕ, στο οποίο έχει προσκληθεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρει μέρος. Όπως σημειώνουν οι περισσότερες εφημερίδες της Τρίτης, ο Νίκος Πατέρας θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλη την ψυχραιμία του, ώστε να τιθασεύσει τον ...παθιασμένο Θανάση, αλλά και να επιβάλλει την γραμμή ενότητας, η οποία υποτίθεται ότι πρέπει να εμπνεύσει τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με τον αδερφό του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδειξε πιο διαλλακτικός και έδωσε το παρών στην κοπή της πίττας της ΠΑΛΕΦΙΠ, όπου εκτός του ότι κέρδισε το φλουρί (!) είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Χενκ Τεν Κάτε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαι εσύ προπονητής στην ομάδα" είπε στον Ολλανδό κόουτς, ενώ παίρνοντας το μικρόφωνο είπε με νόημα: "Δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Οι παράγοντες έρχονται και παρέρχονται".

Ερημη" πόλη η Παιανία με 12 απουσίες

Το προανήγγειλε πρώτος ο Χενκ Τεν Κάτε και ευχήθηκε παράλληλα να επιστρέψουν άπαντες υγιείς. Ο λόγος για τους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι 12 τον αριθμό απουσίαζαν από την σημερινή χαλαρή προπόνηση.

Ως έρημη πόλη... έμοιαζε η Παιανία, από την απουσία των διεθνών, αφού ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του, τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βαβζίνιακ. Ίβανσιτς, Μουν, Σιμάο, Νίλσον, Καραγκούνη, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη, Βύντρα, Τζόρβα και Νίνη οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αυτό σημαίνει όπως είπε και ο τεχνικός του "τριφυλλιού" πως η προετοιμασία του αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή θα έχει προβλήματα με τις απουσίες και με την ευχή πως δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα με κάποιον τραυματισμό.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ