SERIE A

Συμφώνησε με Μιχάιλοβιτς η Σαμπντόρια

Συμφώνησε με Μιχάιλοβιτς η Σαμπντόρια

Η διοίκηση της Σαμπντόρια ήρθε σε συμφωνία με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η Εθνική Σερβίας.

Οι "μπλουτσερκιάτι" αναζητούν προπονητή εδώ και λίγα 24ωρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ντέλιο Ρόσι και όλα δείχνουν πως ο εκλεκτός για να πάρει το χρίσμα θα είναι ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους με οψιόν για έναν ακόμα σε περίπτωση που η Σαμπντόρια εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A, και αυτό που χρειάζεται για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον 44χρονο είναι να δώσει το "Οk" η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία...

Και αυτό γιατί ο άλλοτε τεχνικός των Μπολόνια, Κατάνια και Φιορεντίνα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει καλή θέληση από τους συμπατριώτες του και να δεχτούν να τον αφήσουν ελεύθερο δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Συμφώνησε με Μιχάιλοβιτς η Σαμπντόρια

Η Φιορεντίνα είναι η τελευταία ομάδα της Serie A στον πάγκο της οποίας κάθησε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Η Σερβία έχει να δώσει μάλιστα φιλικό παιχνίδι με τη Ρωσία την Παρασκευή (15/11) ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (20/11) είναι προγραμματισμένο και ένα φιλικό μεταξύ της Εθνικής Σερβίας και μία αντιπροσωπείας Σέρβων δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Σαμπντόρια περιμένουν μέχρι την Παρασκευή για να μείνει ελεύθερος ο Μιχάιλοβιτς ενώ ως εναλλακτική λύση -σε περίπτωση που η σερβική ομοσπονδία δεν τον αφήσει ελεύθερο- υπάρχει η περίπτωση του Έντι Ρέγια.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Serie A.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ