ΞΑΝΘΗ

Στροφή στον Ατρόμητο

Στροφή στον Ατρόμητο
Παπαδημητρίου, Ξάνθη

Απαντες στην Ξάνθη στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Ατρόμητο. Παπαδημητρίου: "Ευχαριστώ στον κόσμο"

Ήδη πάντως οι ακρίτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο.Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής χθες πραγματοποίησαν χαλαρό πρόγραμμα σε αντίθεση με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν οι οποίοι και ταλαιπωρήθηκαν παραπάνω.
Τραυματίες Ραντζίνσκι-Νουκέ

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος υπάρχει αισιοδοξία πως τόσο ο Πατρίς Νουκέ όσο και ο Τόμας Ραντζίσκι θα είναι έτοιμοι τα επόμενα 24ωρα και θα τεθούν στην διάθεση του Εμίλιο Φερέρα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι δυο ποδοσφαιριστές ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με σκοπό την γρήγορη επάνοδο τους.

Ο Καναδός που έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα πραγματοποιεί τρέξιμο, σε αντίθεση με τον Νουκέ που έχει ανεβάσει στροφές και πραγματοποιεί τα τελευταία στάδια της ατομικής του προπόνησης.

Παπαδημητρίου: "Ευχαριστώ στον κόσμο"

Η παρουσία των φίλων της Ξάνθης την Κυριακή στο γήπεδο της Βέροιας προκάλεσε ικανοποίηση στους ποδοσφαιριστές και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου τόνισε: " Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους. Η φωνή τους ήταν σημαντική στις προσπάθειες που επιχειρήσαμε. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι που θα έρθουν εκτός έδρας να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη και την ενέργεια τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Τέλος φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη(3/10-16:45) στο γήπεδο της Καβάλας με την ομώνυμη ομάδα.










TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ