LIGUE 1

Στρασμπούρ - Λιόν 1-1: Ο Τοκό Εκαμπί έσωσε το βαθμό για τους Γκον στο 90'

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Στρασμπούρ κρατούσε στα χέρια της τη νίκη επί της Λιόν μέχρι το 90', όταν ο Καρλ Τοκό Εκαμπί ισοφάρισε σε 1-1, ένα αποτέλεσμα που αφήνει και τις δύο ομάδες μακριά από τους στόχους τους στη Ligue 1.

Η Στρασμπούρ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μια νίκη που την κρατούσε στην κούρσα για το Champions League, όμως στο 90' ο Καρλ Τοκό Εκαμπί ισοφάρισε σε 1-1 για τη Λιόν, η οποία απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας για την 31η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος και χρειάστηκε μια ολιγωρία της άμυνας των "γκον" ώστε ο Ιμπραχίμα Σισοκό να ανοίξει το σκορ στο 20ό λεπτό. Η έξοδος του Άντονι Λόπες με τραυματισμό αύξησε τα προβλήματα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι όμως είχαν δοκάρι με τον Μουσά Ντεμπελέ στο τέλος του 1ου μέρους.

Η ισορροπία διατηρήθηκε και στο 2ο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή, αλλά προς το τέλος τους γηπεδούχους να παίρνουν δύναμη από το φανατικό κοινό και να κλείνουν τη Λιόν στο γήπεδό της. Σε μία αντεπίθεση και μία σέντρα από δεξιά όμως, η μπάλα έφτασε στον Τοκό Εκαμπί που από κοντά έκανε το 1-1.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ