LIGUE 1

Λανς - Νις 3-0: Θρίαμβος με 10 παίκτες και αλλαγές στην κούρσα για το Champions League

Η Λανς πανηγυρίζει γκολ τους κόντρα στην Παρί
Η Λανς πανηγυρίζει γκολ τους κόντρα στην Παρί © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Η Λανς βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 17', όμως νίκησε με 3-0 τη Νις, η οποία μένει πολύ πίσω στην κούρσα της εξόδου στο Champions League από τη Ligue 1.

Η αποβολή του Μασαντιό Αϊνταρά μόλις στο 17' έμοιαζε καταδικαστική για τη Λανς, όμως η υπεροψία της Νις πληρώθηκε στο "Φελίξ Μπολάρ", με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 για την 31η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο αμυντικός των "λανσουά" έδωσε σκαριά στο γόνατο του Γιουσέφ Ατάλ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, οι Νικαιώτες απέτυχαν να εκμεταλλευτούν αυτήν την υπεροχή και κατέρρευσαν με την έναρξη του 2ου μέρους.

Ο Αρνό Καλιμουεντό Μουινγκά πέρασε ως αλλαγή στην ανάπαυλα και άνοιξε το σκορ στο 51'. Ο Σεΐκ Ντουκουρέ εκμεταλλεύτηκε κι αυτός από την πλευρά του τα κενά στο κέντρο και έκανε το 2-0 στο 55' και δύο λεπτά αργότερα ο Μαριόλ Λεμινά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 50'), με συνέπεια όλα να γίνουν πιο εύκολα για τη Λανς. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Καλιμουεντό Μουινγκά στο 67' και άφησε τους φιλοξενούμενους πολύ πίσω στη μάχη του Champions League.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ