LIGUE 1

Ρεμς - Ρεν 2-3: Έπιασε τη Μαρσέιγ στη 2η θέση και περιμένει

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φίτεσε
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Φίτεσε @ 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Η Ρεν έκανε τα εύκολα δύσκολα, κινδύνεψε παρότι προηγήθηκε με τρία γκολ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη 3-2 στην έδρα της Ρεμς για την 31η αγωνιστική της Ligue 1, πιάνοντας τη Μαρσέιγ στη 2η θέση.

Η νίκη της Ρεν στο "Ογκίστ Ντελόν" επί της Ρεμς ήταν μονόδρομος, αλλά ο τρόπος διέφερε σε σχέση με το πώς θα επιθυμούσε αυτή να σημειωθεί. Αν και προηγήθηκε με τρία γκολ, αγκομάχησε μέχρι να πάρει το "τρίποντο" από το 3-2 για την 31η αγωνιστική της Ligue 1, που τη φέρνει ισόβαθμη με τη Μαρσέιγ, με παιχνίδι περισσότερο.

Δύο εξαιρετικές ομαδικές ενέργειες στο 1ο ημίχρονο έδωσαν τη δυνατότητα στον Μπενζαμέν Μπουριγκό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα του Μαρτέν Τεριέ στο 58' έμοιαζε να κλειδώνει τη νίκη, όμως στην επόμενη φάση μια κεφαλιά του Μαξίμ Μπουζί έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τάσο Δώνη.

Η είσοδος των Γενς Καζίστ και Μουσά Ντμουμπιά έκανε πιο επιθετική την ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία, η οποια μέσα σε τρία λεπτά κέρδισε δύο πέναλτι. Ο Ντουμπιά νικήθηκε από τον Ντογάν Αλεμντάρ στο 78', αλλά ο Καζίστ νίκησε τον Τούρκο τερματοφύλακα στη συνέχεια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ