ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραματσόνι: "Στο Κατάρ είναι συντετριμμένοι από τον αποκλεισμό της Ιταλίας στο Μουντιάλ"

Ο Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Γκαράφα, Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε στο Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταφέροντας το κλίμα στο Κατάρ μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο αποκλεισμός της Ιταλίας από τη Βόρεια Μακεδονία (0-1) στο Μουντιάλ 2022 ήταν και η μεγάλη έκπληξη της προκριματικής φάσης.

Η απουσία των Πρωταθλητών Ευρώπης από το μεγάλο τουρνουά ήταν το θέμα των ημερών, με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, να μεταφέρει το κλίμα από το Κατάρ.

Ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος από τον περασμένο Ιούλιου μετακόμισε στη χώρα του Κόλπου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Γκαράφα, υποστήριξε πως οι διοργανωτές του Μουντιάλ του Κατάρ είναι σοκαρισμένοι από αυτή την τροπή.

"Η αποβολή της Ιταλίας είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή, ειδικά για έναν Ιταλό που ζει στο Κατάρ: για μένα η πικρία έχει δεκαπλασιαστεί. Στο Κατάρ είναι σοκαρισμένοι, σχεδόν συντετριμμένοι από την απουσία των "ατζούρι" στο Παγκόσμιο Κύπελλο", τόνισε ο Στραματσόνι στο Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και συνέχισε:

"Για αυτούς είναι μεγάλη απώλεια να μην φιλοξενούν τους πρωταθλητές Ευρώπης, δεδομένου ότι μας θεωρούν έναν από τους πραγματικά σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ