ΠΑΟΚ

STOP στο "πούλημα" της μπάλας

STOP στο "πούλημα" της μπάλας
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιο είναι το στοιχείο που προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του εν όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται για τον ΠΑΟΚ

Η βελτίωση του ΠΑΟΚ στην ανασταλτική λειτουργία του είναι εμφανής στους τελευταίους αγώνες, κάτι άλλωστε που μαρτυρούν και τα τρία συνεχόμενα ματς με μηδέν παθητικό.

Η άμυνα του "Δικεφάλου" δύσκολα εκτίθεται, η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων έχει ανέβει κατακόρυφα και γενικότερα η οπισθοφυλακή της ομάδας εμπνέει σιγουριά.

Υπάρχουν ορισμένες φάσεις-εξαιρέσεις που δημιουργούν την αίσθηση ότι, ειδικά, οι στόπερ του ΠΑΟΚ έχουν πρόβλημα κόντρα σε γρήγορες επιθέσεις και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον τρόπο να τις αντιμετωπίσει.

Αυτή η άποψη δεν βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, αφού ξεκινά από λάθος ανάλυση συγκεκριμένων φάσεων, κυρίως των μονομαχιών του Κατσουράνη με τον Καμπάνταη (στο ματς με τον πανιώνιο) και τον Καλτσά (στην αναμέτρηση με τη Βέροια).

Και στις δύο, η άμυνα βρέθηκε εκτεθειμένη από λάθος πάσα. Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο που προβληματίζει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που ζητά από τους παίκτες του να έχουν στο μάξιμουμ τη συγκέντρωσή τους στα παιχνίδια που έρχονται.

Έτσι, θα εκμηδενισθούν τα λάθη, τουλάχιστον αυτά που μπορούν να βρουν εκτεθειμένο τον "Δικεφάλο" αμυντικά, και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να φθάσει στην επίτευξη των στόχων του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ