ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου στη προγραμματισμένη συνέντευξη

BETSSON BC (  / EUROKINISSI)
Ο Μάκης Αγγελόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson είχε προαναγγείλει συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου αναφορικά με την σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στείλει τις δικές του ερωτήσεις στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Μια εφιαλτική σεζόν ολοκλήρωσε προ ημερών η ΑΕΚ Betsson, που σχεδιάζει, ήδη, την "επόμενη μέρα" της ομάδας. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε προαναγγείλει ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει σε συνέντευξη αναφορικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο του "Δικεφάλου", την πιθανή νέα συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, καθώς και εκείνη που ακολουθεί.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5), η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να στείλουν απευθείας τις ερωτήσεις τους, μέσω Instagram stories, στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, στις οποίες και θα απαντήσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εσύ ρωτάς και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BETSSON BC, Κύριος Μάκης Αγγελόπουλος απαντάει!

Στη συνέντευξη με τον Κύριο Αγγελόπουλο θέλουμε να ακούσουμε από εσένα! Για να στείλεις τις ερωτήσεις σου, επισκέψου το στόρι μας και γράψε εκεί την ερώτησή σου.

Η ιδανική ευκαιρία για να μάθεις περισσότερα για την AEK Betsson, τα μελλοντικά σχέδια... και όχι μόνο. Θέλουμε να ακούσουμε τις δικές σου ερωτήσεις!"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ