ΚΟΣΜΟΣ

Στον τελικό του παγκοσμίου η Μπαρτσελόνα

Στον τελικό του παγκοσμίου η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα με 4-0 την Αλ Σαντ στην Ιαπωνία και προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Σάντος.

Πολύ κοντά σ' ένα ακόμη τρόπαιο είναι η Μπαρτσελόνα. Η ασταμάτητη αρμάδα του Πεπ Γουαρδιόλα, μετά τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στο "Μπερναμπέου" (1-3) βρίσκεται μια... νίκη από ακόμη έναν τίτλο.

Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν εύκολα με 4-0 της Αλ Σαντ στην Ιαπωνία και προκρίθηκαν στο τελικό του FIFA Club World Cup 2011.

Το Sport24.gr φιλοξενεί και φέτος τις Δημοπρασίες Αγάπης, δίνοντας τη δυνατότητα σε εσάς, να αποκτήσετε αυθεντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα των αγαπημένων σας ομάδων και παικτών. Ποιος δεν θέλει φανέλα της Μπαρτσελόνα;

Το δρόμο της νίκης τον άνοιξε ο Αντριάνο με δύο γκολ (25', 43'), ενώ ακολούθησε αυτό του Κεϊτά (64') και ο επίλογος με τον Μάξουελ στο 81ο λεπτό. Άλλη μια τεσσάρα από την διαστημική ομάδα της Βαρκελώνης.

Ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, το αναγνωρίζουν ακόμη και οι εχθροί της, αλλά για να το αποδείξει και στην πράξη, θα πρέπει να νικήσει στον τελικό της Κυριακής (18/12) την βραζιλιάνικη Σάντος.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις

Κάταγμα ο Βίγια

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλ Σαντ ο Νταβίντ Βίγια. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το twitter της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός άσος υπέστη κάταγμα σε οστό της κνήμης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, καθώς και το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα, το οποίο υπολογίζεται αυτή τη στιγμή σε 6 μήνες!

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ