ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα ο Φιλομένο μέχρι το 2012

Στην Τούμπα ο Φιλομένο μέχρι το 2012
Μπαουτίστα

Συμφώνησε με Φιλομένο ο δικέφαλος για 3 χρόνια! Ως παίκτης του ΠΑΟΚ φωτογραφίζεται ο Μπαουτίστα

Ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να ασχολείται για την απόκτηση του Φιλομένο από τον περασμένο Μάρτιο κι ενώ το πρωτάθλημα της Super League ήταν εν εξελίξει όπως φυσικά και οι υποχρεώσεις του ιδίου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ζεστάθηκε το φλερτ

Ο Αργεντινός επιθετικός μάλιστα σε δηλώσεις του έδειξε γνώστης του ενδιαφέροντος της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την απόκτησή του ωστόσο οι υψηλές του απαιτήσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο είχαν αποτελέσει την βασική αιτία που είχε «παγώσει» το φλερτ.

Στον ΠΑΟΚ όμως όπως αποδείχθηκε χθες ποτέ το όνομά του δεν σβήστηκε από την λίστα του Φερνάντο Σάντος. Έτσι μέσα σε απόλυτη μυστικότητα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε εκ νέου για τον Φιλομένο και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα βρήκαν μετά τα μεσάνυχτα.

Η προφορική συμφωνία την στιγμή αυτή κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο με τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό έναντι 300.000 ευρώ ετησίως. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος της σύσκεψης κορυφής για τον επιθετικό και τον αριστερό μπακ, είναι ο Φιλομένο να βάλει την υπογραφή του.

ΠΑΟΚ και στο Μεξικό με Μπαουτίστα

Με την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού γνώριμού μας από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία δύο χρόνια επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο αριστερός μπακ που αναζητείται όλο αυτό το τελευταίο διάστημα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αναγκαστικά πως παύει το ενδιαφέρον για τον 22χρονο διεθνή Μεξικανό Αντόλφο Μπαουτίστα που είναι χαρακτηριστικό ότι στην πατρίδα του φωτογραφήθηκε με την σημαία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κι όσο για τον αριστερό μπακ; Αρχικός στόχος μπορεί να ήταν ο διεθνής Αυστριακός Ρόναλντ Γκερκάλιου ωστόσο εκείνο που πλέον εξετάζεται είναι ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος της Ρόμα Βιτορίνο Γκάμπριελ Αντούνες που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λέτσε.

Το αν ωστόσο θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωσή του είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της Ρόμα. Από το αν δηλαδή επιλεγεί για την νέα χρονιά να παραμείνει στο ρόστερ ή να παραχωρηθεί εκ νέου με την μορφή δανεισμού και πάλι. Σχετικά με το πώς έχει το φλερτ της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο;

Ο Ισπανός μέσος που συνεχίζει τις διακοπές του στην Τενερίφη αναμένει να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Σανταντέρ ώστε να μπορέσει ακολούθως να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κάτι που αισιοδοξούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ