ΠΑΟΚ

"Zisis the END"

"Zisis the END"
ΠΑΟΚ

Συνάντηση της ομάδας του 1997 που απέκλεισε την Άρσεναλ. Ολόκληρα τα δύο ματς της πρόκρισης (videos!)

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο σύλλογος βετεράνων ΠΑΟΚ με δική του πρωτοβουλία ετοιμάζει DVD με την ιστορία της ομάδας. Μέσα απ' αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ του Μπέργκαμπ, του Ράιτ και του Όφερμαρς. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της mirror: “Zisis the end”.
Φόρεσαν... σορτσάκια


Η παλαίμαχοι άσοι εκείνης της ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, συναντήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, φόρεσαν τα σορτσάκια τους φωτογραφήθηκαν και έκαναν τα γυρίσματα για το DVD.

Εκτός του προέδρου της ΠΑΕ, στη συνάντηση βρέθηκαν και οι Πάρης Ζουμπούλης, Αχιλλέας Ζαφειρίου, Ζήσης Βρύζας, Χρήστος Βελλής, Δημήτρης Καπετανόπουλος, Γιώργος Τουρσουνίδης, Κώστας Φρατζέσκος, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Σπύρος Μαραγκός και ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης. Επίσης ήταν και οι Μπάμπης Μιχαηλίδης(βοηθός προπονητή), αλλά και Γιάγκος Βασιλειάδης(φροντιστής).

Αξιοσημείωτο, ο Άγγελος Αναστασιάδης που παρότι επρόκειτο για γύρισμα τους έβαλε κάτω και άρχισε να τους αναλύει το ματς και το σύστημα(φωτό πηγή Εξέδρα).

Το DVD αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Back to the... Past


Ευκαιρίας δοθείσης, το SPORT 24 μεταφέρει ορισμένες δηλώσεις από το εκείνη τη βραδιά, (30/9/1997), θυμίζει τα γκολ από το συγκεκριμένο ζευγάρι, τις ενδεκάδες του αγώνα στο Χάιμπουρι και σας δίνει την ευκαιρία να θυμηθείτε αλλά και να δείτε ολόκληρα και τα δύο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρσεναλ.

Δηλώσεις εκείνης της ημέρας μετά το θρίαμβο:


Γιώργος Τουρσουνίδης: "Συγχαρητήρια σε όλους. Αφιερώνω τη νίκη στον συγκλονιστικό κόσμο μας και σ' όλους τους ΠΑΟΚτσήδες του κόσμου. Εμείς, κάναμε το καθήκον μας".

Ζήσης Βρύζας: "Είναι πολύ μεγάλη πρόκριση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε και συνέχεια ..."

Κώστας Φρατζέσκος: "Γράφτηκε μια διαφορετική σελίδα για τον ΠΑΟΚ. Είναι η πιο σημαντική πρόκρισή του στην Ευρώπη. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Η Αρσεναλ μας πίεσε πολύ, αλλά ο Μιχόπουλος κράτησε την πρόκριση για μεγάλο διάστημα στα χέρια του. Είμασταν τυχεροί και πετύχαμε το χρυσό γκολ".

Τζο Νάγκμπε: "Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σταθήκαμε όρθιοι και πήραμε την πολύ μεγάλη πρόκριση".

Σπύρος Μαραγκός: "Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συμβάλω κι εγώ στην μεγάλη πρόκριση, αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου στα επόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους".










Οι ενδεκάδες:


Άρσεναλ(τεχνικός Αρσέν Βενγκέρ): Σίμαν, Ντίξον, Γουίντενμπεργκ, Βιερά, Μπουλντ, Άνταμς, Ράιτ, Μπέργκαμπ, Όφερμαρς(74' Πλατ), Πάρλορ(88' Ανελκά), Πετί

ΠΑΟΚ(τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας(81' Καπετανόπουλος), Ζαφειρίου(33' Σιδηρόπουλος), Ζαγοράκης, Φρατζέσκος(90' Ζουμπούλης), Βρύζας, Βελής, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης

Βρύζας και... Vryzas





BONUS: ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΧΑΙΜΠΟΥΡΙ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ)

ΠΑΟΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0















"5:45"









ΑΡΣΕΝΑΛ - ΠΑΟΚ 1-1

















7:40











































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ