ΠΑΟΚ

Σύσκεψη κορυφής για τους δύο

Σύσκεψη κορυφής για τους δύο
Γκαγκάτσης

Συνεχίζεται η αναζήτηση φορ και αριστερού μπακ την ώρα που ο Γκαγκάτσης έκανε ντεμπούτο στη συνεδρίαση της SL ως μέτοχος της ΠΑΕ

Σε μεταγραφικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ την ίδια ώρα που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο για την ενίσχυση των χαφ. Όσο για την περίπτωση του επιθετικού το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι αυτό του διεθνή Μεξικανού Αντόλφο Μπαουτίστα ενώ για την θέση του αριστερού μπακ προτάθηκε ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος της Ρόμα Βιτορίνο Γκαμπριέλ Αντούνες που αγωνίζεται ως δανεικός στην Λέτσε.
Οι δύο εκκρεμότητες για τον επιθετικό και τον αριστερό μπακ είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει στην σημερινή σύσκεψη κορυφής όπου θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπρόεδρός της Ηλίας Βιολίδης και ο τεχνικός της διευθυντής Ζήσης Βρύζας σε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση με τον προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές. Βαρόμετρο και για τις δύο περιπτώσεις θα είναι το οικονομικό σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί.

Εντός των αμέσως επόμενων ημερών εξάλλου πρόκειται να τακτοποιηθούν τρεις εκκρεμότητες, που αφορούν ισάριθμους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ειδικότερα, ο Κωνσταντινίδης πρόκειται να παραλάβει την ελευθέρας του μόλις βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Αραμπατζής, εκτός απροόπτου, θα διατηρηθεί στο ρόστερ. Όσο για τον Γλύκο, απομένει να γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί δανεικός.

Κατά τα άλλα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κωνσταντινίδη, Αραμπατζή και Γλύκο. Ο πρώτος όλα δείχνουν πως θα μείνει ελεύθερος, ο πρώτος θα παραμείνει και ο τελευταίος το που θα παραχωρηθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχοντας από χθες στην κατοχή το 12% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από θέση εκτελεστικού διευθυντή έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση της Super League όπως και θα γίνεται από εδώ και στο εξής.

Τέλος δικάστηκαν σήμερα οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ