ΠΑΟΚ

Κλειστά χαρτιά μετά την συνάντηση

Κλειστά χαρτιά μετά την συνάντηση
σαντος βρυζας

Το μεσημέρι έγινε τελικά η συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά θέματα

Μία συνάντηση που ήταν να γίνει χθες μεταξύ των κ.κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Ηλία Βιολίδη έχοντας σε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται τον τεχνικό της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, αλλά μεταφέρθηκε για σήμερα.
Η αναβολή για σήμερα της συνάντησης κορυφής είχε να κάνει με το χθεσινό ταξίδι των Ζαγοράκη και Βιολίδη στην Αθήνα με το βάρος ωστόσο να πέφτει στα δύο ανοιχτά μέτωπα. Στην εύρεση ενός ακόμα επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

Στην πρώτη περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει την προσοχή του στην αγορά της Λατινικής Αμερικής με τελευταίο όνομα που έχει ξεχωρίσει να είναι αυτό του 22χρονου διεθνή Μεξικανού Αντόλφο Μπαουτίστα.

Κι όσο για τον αριστερό μπακ; Αρχικός στόχος μπορεί να ήταν ο διεθνής Αυστριακός Ρόναλντ Γκερκάλιου ωστόσο εκείνο που πλέον εξετάζεται είναι ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος της Ρόμα Βιτορίνο Γκάμπριελ Αντούνες που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λέτσε.

Το αν ωστόσο θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωσή του είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της Ρόμα. Από το αν δηλαδή επιλεγεί για την νέα χρονιά να παραμείνει στο ρόστερ ή να παραχωρηθεί εκ νέου με την μορφή δανεισμού και πάλι.

Σχετικά με το πώς έχει το φλερτ της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο; Ο Ισπανός μέσος που συνεχίζει τις διακοπές του στην Τενερίφη αναμένει να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Σανταντέρ ώστε να μπορέσει ακολούθως να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κάτι που αισιοδοξούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά τους υπάρχοντες ιδιαίτερα έντονο είναι τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον του Εργοτέλη για τους Νίκο Αραμπατζή και Ηλία Αναστασάκο με τον πρώτο έστω και ως δανεικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως είναι φυσιολογικό εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ