SERIE A

Στην Ρώμη για χάρη της Λάτσιο ο Μπιάνκι

Στην Ρώμη για χάρη της Λάτσιο ο Μπιάνκι
Μπιάνκι

Κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο Μπιάνκι είναι η Λάτσιο καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ρώμη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις

Η χρονιά για την Λάτσιο αν και ξεκίνησε ονειρεμένα με την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 14τη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος, οι οπαδοί ρίχνουν το φταίξιμο στον πρόεδρο της ομάδας Κλαούντιο Λοτίτο καθώς πιστεύουν ότι ο σύλλογος δεν ενισχύθηκε.
Μετά την επίσημη πρόταση της Νιούκαστλ για τον μοναδικό αξιόπιστο επιθετικό της Λάτσιο Γκόραν Πάντεφ η ομάδα ψάχνει λύσεις για να τον αντικαταστήσει, έτσι δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τους “Μπιανκοσελέστε” να είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Ρομπέρτο Μπιάνκι.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστή αναμένεται σύντομα στην Ιταλία και την Ρώμη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Λάτσιο, η συμφωνία θα περιλαμβάνει δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς ύψους 10 εκ. ευρώ, ο Μπιάκνι βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ιταλία γιατί στην Αγγλία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.


TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ