ΜΙΛΑΝ

Ανανεώνει για άλλη μια σεζόν ο Ρονάλντο

Ανανεώνει για άλλη μια σεζόν ο Ρονάλντο
Ρονάλντο2

Δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για συνάντηση του Ρονάλντο με ανθρώπους της Μίλαν με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του

Το φαινόμενο ήρθε στην Μίλαν τον Ιανουάριο του 2007 από την Ρεάλ Μαδρίτης και στους έξι μήνες που έμεινε στους “Ροσονέρι” έκανε πολύ καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα και επτά τέρματα, αυτή η σεζόν όμως δεν είναι και η καλύτερη για τον Ρονάλντο.
Ένας σοβαρός τραυματισμός στην αρχή της χρονιάς κράτησε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή εκτός αγώνων μέχρι τον Δεκέμβριο, ενώ πάνω που επέστρεψε ένας νέος τραυματισμός στην πλάτη τον άφησε πάλι έξω, έτσι στην Μίλαν σκέφτονταν ακόμα και το ενδεχόμενο παραχωρήσεις του παίκτη ακόμα και τον Γενάρη.

Η επιστροφή του “φαινομένου” όμως συνδυάστηκε με νίκες για την Μίλαν και σπουδαίες εμφανίσεις για τον ίδιο, στο παιχνίδι με την Νάπολι πέτυχε δυο τέρματα ενώ στο μάτς με την Ουντινέζε έβαλε άλλο ένα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει το κλίμα για το πρόσωπο του.

Τώρα η διοίκηση των “Ροσονέρι” έχει αρχίσει συζητήσεις με τον 31χρονο επιθετικό με σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους για άλλο ένα χρόνο, καθώς η Βραζιλιάνικη “τριάδα” Ρονάλντο-Κακά-Πάτό μοιάζει αχτύπητη.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ