ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Στοιχηματίζω για τον Πάτο"

Αντσελότι: "Στοιχηματίζω για τον Πάτο"
Πάτο-Μίλαν

Αισιόδοξος ότι η Μίλαν θα τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και ότι ο Πάτο θα πετύχει 10 τέρματα μέχρι το τέλος της σεζόν, εμφανίστηκε ο τεχνικός των "ροσονέρι"

"Θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα; Θα είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε αυτό. Όσο για τον Πάτο, μπορεί να βάλει 10 γκολ στους επόμενους έξι μήνες. Δεν έχω δει παίκτη τόσο νέο και ταυτόχρονα τόσο ταλαντούχο.

Το λέω αυτό χωρίς ίχνος αμφιβολίας",

υποστήριξε ο τεχνικός των "ροσονέρι", ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντίπαλο της Μίλαν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, Άρσεναλ.

"Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά, είναι εξαιρετικά νεανική ομάδα και έχουν ενθουσιασμό. Το ποδόσφαιρό τους έχει να κάνει με γρήγορες μεταβιβάσεις και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τους κρατάς μακριά από τη μπάλα!

Πιέζουν ψηλά, με τους αμυντικούς και τους μέσους να ασκούν πρέσινγκ, οπότε μένουν κάποια κενά στην άμυνα. Μπορεί κάποιος να τους δημιουργήσει προβλήματα στην αντεπίθεση".



Αναφερόμενος στον αποκλεισμό από το Κόπα Ιτάλια αλλά και τους εναπομείναντες στόχους που καλείται να κυνηγήσει η Μίλαν, ο Αντσελότι υποστήριξε: "Ίσως να σνομπάραμε αυτή τη διοργάνωση, όμως αυτό έγινε επειδή το πρώτο ματς με την Κατάνια έγινε τρεις ημέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δύο μέρες πριν το μιλανέζικο ντέρμπι.

Αυτό αναπόφευκτα προκάλεσε προβλήματα, και δεν ήταν μόνο το τζετ λαγκ".




Ανεξάρτητα πάντως από τα φετινά πεπραγμένα των "ροσονέρι", ο 48χρονος τεχνικός δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για τους 18 διεθνείς τίτλους που έχει στη συλλογή της η Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην κορυφή αυτής της τιμητικής λίστας.

"Το σκέφτηκα τις τελευταίες ημέρες. Ως παίκτης πήρα έξι τίτλους, δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών, δύο Διηπειρωτικά και δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ. Ως προπονητής έχω κερδίσει πέντε διεθνή τρόπαια. Θα έλεγα ότι δεν τα έχουμε πάει και άσχημα".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ