ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Δε σνομπάρουμε κανένα θεσμό"

Κακά: "Δε σνομπάρουμε κανένα θεσμό"
Κακά-μίλαν

Ο Βραζιλιάνος άσος υποστήριξε ότι η Μίλαν αγωνίζεται σε κάθε ματς για τη νίκη, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ίσως ο αποκλεισμός από το Κόπα Ιτάλια έχει... ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα του

"Όταν η Μίλαν κατεβαίνει στο γήπεδο έχει πάντα στόχο τη νίκη, και το ίδιο έπραξε στο Κύπελλο Ιταλίας. Τώρα όμως χωρίς αυτή την υποχρέωση, μπορούμε να αποταμιεύσουμε δυνάμεις και να προετοιμαστούμε καλύτερο για το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μέσος και συνέχισε:

"Τώρα στο Καμπιονάτο μας περιμένουν πολλά δύσκολα παιχνίδια και έχουμε στη διάθεσή μας όλο το δεύτερο γύρο, συν τα τρία παιχνίδια παραπάνω που έχουμε να δώσουμε, για να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε μία θέση μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ τη νεά αγωνιστική περίοδο".




Ο Κακά δεν χάνει την ευκαιρία όμως να υπερθεματίσει τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς στους "ροσονέρι': "Είναι πάντα ωραίο να παίζεις με μεγάλους παίκτες. Εδώ στη Μίλαν υπάρχουν πάρα πολλοί πρωταθλητές και είναι ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να κατεβαίνεις στο γήπεδο μαζί με τους συμπατριώτες σου.

Δουλέψαμε καλά στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής και το παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι πήγε πολύ καλά, θα πρέπει να έχουμε συνέχεια όμως στην απόδοσή μας για να πετύχουμε στο πρωτάθλημα

Είχα τη δυνατότητα να παίξω μερικές φορές με το Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής, αυτός είναι πραγματικό "φαινόμενο" όπως λένε όλοι, γιατί είναι πολύ καλός με τη μπάλα και όταν κατεβαίνει στο γήπεδο δείχνει την αξία του και κάνει πάντα τη διαφορά".






Πέρα όμως από το "φαινόμενο", ο Πάτο αναφέρθηκε και σε έναν παίκτη που έχει όλα τα φόντα να φτάσει σε υστεροφημία τον Ρονάλντο, τον νεαρό Πάτο: "Είμαι ευχαριστημένος για το ντεμπούτο του Πάτο, ήταν ωραίο.

Όλοι οι επιθετικοί ονειρεύονται το ντεμπούτο τους να συνδιαστεί με γκολ, και αυτός τα κατάφερε, και μάλιστα μπροστά στο κοινό της Μίλαν στο "Σαν Σίρο". Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει έτσι και θα μπει στο κλίμα της ομάδας.

Είναι ένα ήρεμο παιδί που παίζει σε μία ομάδα, όπου υπάρχουν παίκτες μεγάλης εμπειρίας, που μπορούν να τον βοηθήσουν δίνοντάς του συμβουλές για να γίνει καλύτερος".






Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αδερφό του Ντιγκάο, ο οποίος αγωνίστηκε για λογαριασμό των πρωταθλητών Ευρώπης στην αναμέτρηση με την Κατάνια για το Κόπα Ιτάλια.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έδειξε ότι δουλεύει πολύ. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να καταφέρει να αποκτήσει τη δική του προσωπικότητα, και να μην είναι αναγνωρίσιμος μόνο ως αδερφός του Κακά. Εάν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, μπορεί να τα πάει καλά με τη φανέλα της Μίλαν".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ