ΜΙΛΑΝ

Τζαμπρότα: "Μόνο η Μπαρτσελόνα με νοιάζει"

Τζαμπρότα: "Μόνο η Μπαρτσελόνα με νοιάζει"
Τζαμπρότα-Ιταλία

Αποστάσεις από τον ιδιοκτήτη της Μίλαν, ο οποίος έκανε λόγο για "σίγουρη" μεταγραφή του Τζαμπρότα στη Μίλαν τον Ιούνη, κράτησε ο ίδιος ο παίκτης

Ο Ιταλός άσος της Μπαρτσελόνα είχε βρεθεί στο στόχαστρο των "ροσονέρι" και το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από τη Γιουβέντους μετά το σκάνδαλο calciopoli, ωστόσο παρά το πανθομολογούμενο νέο ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ευρώπης αυτός ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον νοιάζει στην παρούσα φάση είναι να πάει καλά με τους Καταλανούς.
"Χάρηκα όταν άκουσα ότι με θέλουν στην ομάδα τους οι Μπερλουσκόνι και Αντσελότι, όμως είμαι ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Έχω συμβόλαιο εκεί μέχρι το 2010 και αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σκεφτώ το μέλλον μου μακριά από εδώ",

τόνισε στις δηλώσεις του ο έμπειρος αμυντικός και συνέχισε:

"Θα δούμε τί θα γίνει, όμως τώρα δεν προτίθεμαι να μιλήσω για μία πιθανή μετακίνηση. Ίσως ο Μπερλουσκόνι να είχε ενθουσιαστεί μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Νάπολι και υπερέβαλε στις δηλώσεις του".

Πρόσκληση σε ένα μπλαουγκράνα πάρτι

" O Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’ Atenes) διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο cafι-restaurant Estadio που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 9 στην πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι (εμπορικό κέντρο TOP SHOP - τηλ.210 6800016).

Στην εκδήλωσή μας έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν οι παλιοί αθλητές του συλλόγου Vitor Borba Fereira Rivaldo, Sarunas Jasikevicius, Andrija Zizic καθώς και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Lorenzo Serra Ferrer
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την συγκέντρωση του ποσού των 1000 ευρώ που θα διατεθεί στην ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου».


Οι μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν ένα τριήμερο ταξίδι στην Βαρκελώνη (8-10/3) γιά την παρακολούθηση του αγώνα με την Βιγιαρεάλ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, 2 εισιτήρια εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας γιά την σεζόν 2007-2008 και σετ προϊόντων της Penya.
Ο τυχερός του φλουριού θα κερδίσει μία αυθεντική φανέλα της δεύτερης εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 10 ευρώ με το πρώτο ποτό να συμπεριλαμβάνεται, ενώ του κάθε λαχνού στα 3 ευρώ.



Προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο Estadio μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης καθώς και στα γραφεία της Penya την Δευτέρα 14/1 από τις 6-9 το απόγευμα".













TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ