ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Ναι σε Τζαμπρότα, όχι σε Ροναλντίνιο"

Μπερλουσκόνι: "Ναι σε Τζαμπρότα, όχι σε Ροναλντίνιο"
Πάτο-Μίλαν

Στην ανακοίνωση ότι ο Τζανλούκα Τζαμπρόστα θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μίλαν τον Ιούνη προχώρησε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο έλευσης του Ροναλντίνιο στο "Σαν Σίρο"

"Είμαι σίγουρος ότι ο Τζαμπρότα θα είναι παίκτης της Μίλαν τον Ιούνιο. Θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν ερχόταν εδώ και δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να φτάσουμε σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα", ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του έχει βγει νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

"Με κάθε ειλικρίνεια, δεν είμαι απογοητευμένος από τα νέα. Δεν είπαμε ποτέ ότι θα κάνουμε κίνηση για εκείνον.

Πιστεύω ότι ένας γεννημένος πρωταθλητής μπορεί πάντα να βρει θέση στην ομάδα, όμως με τα αστέρια που έχουμε τώρα, αυτό θα μπορούσε να μας δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στα αποδυτήρια.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας και έχει προκαλέσει απογοήτευση στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, έχουμε τον Γιοάν Γκουρκούφ, ο οποίος είναι σαν νέος παίκτης στην ομάδα, και θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον".






Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία Κακά-Ρονάλντο-Πάτο στο νικηφόρο 5-2 της ομάδας του επί της Νάπολι το βράδυ της Κυριακής στο "Σαν Σίρο":

"Περιμέναμε για αυτό το βράδυ. Εκτός από τον Πάτο είχαμε επίσης και την επιστροφή του Ρονάλντο, ο οποίος παραμένει εξαιρετικός παίκτης έχοντας πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε αυτό το βραζιλιάνικο σούπερ τρίο και για πρώτη φορά το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα έδειξε επίσης ότι το σύστημα αυτό είναι καλό.

Σε 20 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών με 18 τρόπαια. Δίνω υπόσχεση στους φιλάθλους μας ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες για άλλα 20 χρόνια",



κατέληξε στις δηλώσεις του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ