ΜΙΛΑΝ

H... ξεχωριστή αφιέρωση του Πάτο!

H... ξεχωριστή αφιέρωση του Πάτο!
Πάτο-Μίλαν

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος άσος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν και σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά, αφιερώνοντας το γκολ στην αγαπημένη του (video)!

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος μέσος, όχι μόνο κατάφερε να ανοίξει τον προσωπικό του λογαριασμό των τερμάτων πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ των "ροσονέρι" στο επιβλητικό 5-2 επί της Νάπολι, αλλά έκλεψε την παράσταση με την διαρκή κίνησή του στον αγωνιστικό χώρο και τη συμμετοχή του στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του, "αναγκάζοντας" εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο πλούσιο ταλέντο του.
Όσο για το μεγάλο "μυστικό" της επιτυχίας του; Αυτή δεν είναι άλλη από την "αγαπημένη" του, Στέφανι Μπρίτο, στην οποία μάλιστα αφιέρωσε ο Πάτο το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε επίσημο αγώνα.

Μετά από την αγκαλιά που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του αλλά και τα πρώτα δάκρυα, στη συνέχεια ο Πάτο με τα χέρια ενωμένα έκανε το σχήμα της καρδιάς δείχνοντας προς το μέρος της συμπατριώτισσάς του, η οποία τον παρακολουθούσε διά ζώσης.

Όσο για το πώς έγινε η γνωριμία της με το ανερχόμενο αστέρι της Μίλαν, η Μπρίτο αποκάλυψε με δηλώσεις της: "Το 2007 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσω internet χάρη στον αδερφό του.

Πρώτα γίναμε φίλοι, μετά μου ζήτησε να κάνουμε σχέση και εγώ δέχτηκα. Περιμέναμε πολύ πριν δώσουμε το πρώτο μας φιλί, εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα τον είχα φιλήσει πολύ νωρίτερα, από τότε που επικοινωνούσαμε μέσω του διαδικτύου.

Τώρα είμαστε ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και τρελοί ο ένας για τον άλλο".






Πέρα πάντως από το νέο της λουκ στο μαλλι (από ξανθιά είναι πλέον... μελαχροινή), η Βραζιλιάνα ηθοποιός και μοντέλο επιδεικνύει και το χρυσό της δαχτυλίδι, λέγοντας;

"Δεν είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας. Αν και έχουμε αποφασίσε να ζήσουμε μαζί. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, όμως είναι λογικό να το σκεπτόμαστε. Εν τω μεταξύ, εγώ του έχω χαρίσει την καρδιά μου".



Δείτε το γκολ του Πάτο και την αφιέρωση προς την αγαπημένη του:











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ