ΤΟΤΕΝΑΜ

Στελίνι: "Δεν αλλάζει η σχέση μου με τον Κόντε, με τιμάει η επιλογή της Τότεναμ "

Στελίνι: "Δεν αλλάζει η σχέση μου με τον Κόντε, με τιμάει η επιλογή της Τότεναμ "
@2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Στελίνι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως πρώτος προπονητής της Τότεναμ, δηλώνοντας υπερήφανος που συνεχζει μέχρι το τέλος της σεζόν και ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε δεν θα αλλάξει.

Ο Αντόνιο Κόντε έλυσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ μετά από μία άκρως θυελλώδη σχέση που έζησαν οι δύο πλευρές, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να επιμένει πάντως... ιταλικά και να αποφασίζει να αναβαθμίσει σε ρόλο πρώτου προπονητή της τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Κρίστιαν Στελίνι.

Εκείνος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη την Πέμπτη (30/03) στην επίσημη ιστοσελίδα των σπιρουνιών και δεν έκρυψε τόσο τη στενοχώρια του για την αλλαγή που έγινε μέσα στη σεζόν όσο και την υπερηφάνεια του για το ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη των διοικούντων.

"Αισθάνομαι θλιμένος επειδή όταν υπάρχει μία αλλαγή μέσα στη σεζόν, όλοι αισθάνονται υπεύθυνοι. Η σχέση μου με τον Αντόνιο είναι η ίδια, δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μας επειδή ήμασταν φίλοι, ήμασταν συνάδελφοι, γνωριζόμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ούτε αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι ικανή να αλλάξει τη σχέση μας", τόνισε αρχικά ο Στελίνι, ο οποίος ερωτηθείς για το πράσινο φως που άναψε η διοίκηση της Τότεναμ για να αναλάβει πρώτος προπονητής, είπε:

"Αισθάνομαι τιμή. Προφανώς και είναι ευκαιρία. Θέλουμε να βελτιωθούμε και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Οι παίκτες, όπως και όλοι μέσα στο σύλλογο, πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουν την Τότεναμ, για να βοηθήσει ο ένας παίκτης τον άλλο".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ